Een Boel knutselspullen met papier

Screenshot 2014-09-13 at 10.32.27Mijn kinderen vinden alle drie knutselen erg leuk. Vooral wanneer we het met ons allen doen, gezellig aan tafel. Ieder maakt dan meestal zelf iets, soms maken we iets samen, maar gezellig is het! Mijn dochter vindt het ook heerlijk om zelf te knutselen. We hebben een hele knutselkast vol (gekleurd) papier en andere leuke dingen die ze kan gebruiken. Ze is erg creatief en verrast me iedere keer weer met wat ze verzint en maakt.

Screenshot 2014-09-13 at 10.32.09Mijn dochter was dus direct enthousiast toen er knutselpakketten werden bezorgd van de website metpapier.nl. Doordat ieder items apart verpakt was, waren het echte cadeautjes.

Screenshot 2014-09-13 at 10.28.59We kregen een weekplanner, een knutselpakket voor een mobiel en een knutselpakket om sieraden te maken. De eerste keuze was snel gemaakt: kettingen maken. Het pakketje was maar klein, maar toen we het openmaakten bleek er enorm veel in te zitten.

Hele leuke spulletjes: allerlei soorten/kleuren/prints papier, verschillende soorten dingen ter versiering en natuurlijk snoertjes voor de ketting. Ook waren er al dierenfiguurtjes kant en klaar, waardoor er direct begonnen kon worden.

Screenshot 2014-09-13 at 10.30.45

Mijn dochter (7) ging lekker zelf aan de slag, zachtjes zingend, een teken dat ze het enorm naar haar zin heeft. Ik zat er gezellig bij, maar hoefde alleen te helpen bij het maken van een knoop om de ketting dicht te maken. De rest deed ze helemaal zelf. Screenshot 2014-09-13 at 10.31.18Ze heeft een paar kettingen gemaakt en het blijkt dat het pakket zo uitgebreid is, dat er nog een heleboel spulletjes over blijven die in de knutselkast gaan voor andere knutselprojecten.

Screenshot 2014-09-13 at 10.31.29De mobiel was wat lastiger te maken, daar moest mama wel even mee helpen, maar ook die is erg leuk. De weekplanner is in het hele gezin een succes. We leggen hem ’s morgens op tafel zodat de kinderen bij het ontbijt zien hoe hun dag en week er uit ziet, en bij het avondeten kunnen ze dan om de beurt vertellen over hun dag en met een smiley aangeven hoe ze hun dag hebben ervaren.

Op de website metpapier.nl zie je nog veel meer leuke knutsel- en andere spullen. Een boel spullen! Binnenkort mag Trotse Moeders een aantal knutselpakketten weggeven in een winactie. Houd dus goed onze website in de gaten!

Screenshot 2014-09-13 at 10.27.35

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …

Share
Share