Wobbly Worm – behendigheidspel [recensie]

Bekijk op bol.comWobbly de Worm is uit de appelboom gevallen en is een beetje misselijk! Gooi zo snel mogelijk de ringen om de nek van de bewegende worm! Heb jij de meeste gekleurde ringen om Wobbly gegooid? Dan win jij dit grappige en actieve spel!

Het testen van een actief spel, dat hoef ik maar één keer aan mijn kinderen te vragen. Zij hadden de vrolijke doos al in de kamer zien staan en staan te popelen om deze te openen. De Wobbly Worm is gemakkelijk in elkaar te zetten, maar voor je begint moet je er wel voor zorgen dat je 2 C R14 batterijen in huis hebt. Het onderste gedeelte van het spel is een rode appel, daarna zet je 4 buizen met behulp van koppelstukjes aan elkaar vast en bovenop plaats je het Wobbly Worm hoofd. Plaats dit geheel op de appel, druk op de knop en het spel kan beginnen!

Bij het spel horen 9 ringen in 3 verschillende kleuren en verschillende groottes. Door op de knop te drukken gaat de Wobbly Worm heen en weer wiebelen en de bedoeling is om de ringen om het hoofd van Wobbly Worm te gooien. Met de grote ringen lukt dat nog wel, maar met de 2 kleinere is het nog best moeilijk. Maar mijn kinderen hebben de grootste lol.

Dit spel word geadviseerd voor kinderen vanaf 3 jaar. Om het spel voor kinderen van die leeftijd ook echt leuk te houden, kun je de worm ook kleiner maken door in plaats van 4 buizen, 2 of 3 buizen aan elkaar vast te maken. Ook kun je eerst oefenen zonder dat je de worm laat bewegen. Varrieer met de afstand tot de Worm, hoe verder weg je staat, hoe moeilijker het wordt. Speelgoedfabrikant Spin Master is er wederom in geslaagd om een leuk spel te bedenken!

Wobbly Worm bestel je hier >>>>

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

Party Pop Teenies

Met de Party Pop Teenies wordt het elke dag een feestje. Trek, draai en pop de …