Wie mag naar de première van Ted & het geheim van koning Midas?

Door mee te doen aan onze winactie, maakte je kans op maar liefst 4 vrijkaartjes voor de première van de nieuwe film Ted & het geheim van koning Midas. Heel erg moeilijk was het niet om het goede antwoord te vinden. Je kon het uit onderstaand item halen:

Ted en het geheim van Koning Midas [informatie en trailer]

Er waren dus veel inzendingen die de namen van de hond en de papegaai goed hadden: Belzoni de papegaai en Bieber de hond. Maar er kan maar één iemand de vier premièrekaarten winnen…. En dat is Trotse Moeder Caroline! Caroline, proficiat en heel veel plezier bij de feestelijke première van Ted & het geheim van koning Midas (11 februari in Pathé Amsterdam).

Niet gewonnen? Vanaf 14 februari 2018 is deze leuke film in de Nederlandse bioscopen te zien, ook in 3D. En binnenkort komen er weer nieuwe winacties, onder andere voor een game-pakket! Houd onze websites en Sociale Media dus goed in de gaten!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wil de Krokodil – feestelijke premiere [verslag]

Zondagochtend 4 december is het eindelijk zo ver! De première van de familiefilm Wil de …

Share
Share