Luxe Duingalows in Vakantiepark Duinrell

Vakantiepark Duinrell heeft op 6 maart de eerste Duingalow Premium XL opgeleverd. Deze Duingalow is de eerste uit een serie van 40 die aan de rand van het park wordt gebouwd. De Duingalow Premium XL is  bedoeld voor gasten die nog meer luxe willen tijdens hun verblijf op Vakantiepark Duinrell. Zo zijn deze Duingalows voorzien van alle comfort inclusief een groot tuinterras, waarvan 9 Duingalows een veranda hebben.

Jacoba van Beieren
De eerste opgeleverde Duingalow Premium XL heeft de naam Jacoba van Beieren gekregen. Deze naam is gekozen omdat Duinrell en Keukenhof nauw samenwerken. Deze samenwerking is van groot belang voor de Duitse toeristische markt. Jacoba van Beieren was gravin van Holland en Zeeland en hertogin van Beieren. Ze woonde op Slot Teylingen en is zodoende het levende symbool van  de Keukenhof.

De Duingalows Premium Xl is door de ruime indeling toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. De 4-persoons Duingalows hebben een afmeting van 12.20m x 5.30m. En de 6-persoons Duingalows hebben een afmeting van 14.20m  x 5.30m. Uiteraard hebben gasten van Vakantiepark Duinrell zomers gratis toegang tot Attractiepark Duinrell en kunnen de gasten zomer gratis zwemmen in het Tikibad ( tussen 10u en 14u). Tot 31 maart 2012 is het attractiepark dicht. Tot die tijd kunnen gasten de gehele dag gratis gebruik maken van het Tikibad.

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

De allerleukste vakantie ooit

Van de cover alleen al word ik vrolijk. Mooie kleuren, lieve tekeningen…. Ik ben benieuwd …