Geef eens iets origineels met Valentijnsdag! Cadeau-tips

Het is weer bijna zover. Valentijnsdag. De dag waarop je anoniem een kaart naar iemand kunt sturen om aan te geven dat je stiekem verliefd bent. Of waarop je je lief gaat verwennen met een lekker diner, of iets anders gezelligs. De dag waarop je rode rozen krijgt en ontbijt op bed.

Niets voor jou? Niet getreurd!

Wil je toch iets doen deze Valentijnsdag, maar dan ècht iets leuks, dan zijn er volop ideeën te vinden online. Zowel personaliseerbare cadeaus als kleine grappige geschenkjes of echte must-haves.

Wanneer je de speciale Valentijnspagina van Radbag.nl bekijkt, kan ik je garanderen dat het enige probleem nog is om een keuze te maken uit de vele leuke suggesties. Klik ook eens op de opties “Dark side of Love” en “Lovely side of Love” of laat je inspireren door het Valentijnsrecept.

Een aantal suggesties:
* cake-in-een-blik: een mini-prijsje voor een minicake.
* een gepersonaliseerd cadeau, zoals een poster of een mok.
* één van de vele ‘eenhoorn’-cadeaus (of allemaal!)
* mijn favoriet: de Nutella-poster! Je kunt er ook een andere combinatie van maken, maar waarom zou je?
* iets voor een man? Voldoende keuze daar, van klassiekers als “brouw je eigen bier” tot de onmisbare ‘moterolie douche-gel’

Kortom, “ik doe niet aan Valentijnsdag” wil ik dit jaar niet horen. En wanneer je niet wilt laten merken aan je huisgenoten dat je dit jaar wel degelijk allerlei leuke dingen hebt gekocht, geef ik je graag mijn adres door….

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

De partycrasher

De “shopaholic-boeken” zijn aan me voorbij gegaan, maar “Verras me” is echt een boek waar …