Mr Big.

Wij moeders, vrouwen, vriendinnen , liepen daar dan , met onze mooiste high hills (killing hills) en onze prachtigste jurken, door de straten van onze mooie Amsterdam.

Zwevend , lachend , proostend , proostend op het leven en proostend op de liefde. Want wij “woman” liepen daar om de bachelor party van ons vriendinnetje bij te wonen want… She’s is going to get married, she’s going to the chapel!! En wat word dit een prachtige bruiloft, niet alleen omdat het ons vriendinnetje is maar ook omdat de basis zo mooi is, liefde, niet zomaar liefde… Echte liefde!

Echte liefde hoe kunnen wij dat omschrijven of begrijpen? Wanneer weet je dat jouw eigen Mister Big voor je staat? Moet Mister Big machtig, loaded, stoer, woest aantrekkelijk of sportief zijn? Is dat dan liefde? De Prins op het “chloor” paard… ja “chloor” paard want hoe machtig, loaded, aantrekkelijk deze prins ook mag zijn, hoe hard je zijn “witte” paard ook maar mag blijven boenen met chloor , die grijze/zwarte vlekken gaan er echt niet uit. Het paard dat jij mag blijven voort trekken, jij fietst en prins “chloor” paard achterop. Is dat liefde?

Of zoals ik en de rest van mijn vriendinnetjes in het echt mogen gaan aanschouwen dat de de Prins op het witte paard wel dergelijk bestaat. Onze echte eigen Mister Big, zo een die we allemaal willen (of hebben) aantrekkelijk, lief, charmant, minnaar, vader en vriend. Zo een Mr Big die jouw, jij vrouw, behandelt als porselein, zijn kinderen zijn oogappels, jou en je vriendinnetjes in nood helpt  en er zonder voorwaarden en tegenzin altijd voor je is. Altijd!

Zo een prins gaat niet op een paard, gewoon op de fiets, jouw prins die jij niet hoeft voort te trekken maar hij die jou lief toe lacht en zegt “Kom maar lief , spring maar achter op bij mij , achter op mijn fiets . En zonder twijfel doe je dat want dit, dit weet je stiekem al heel lang… Dit is de prins op die mooie oude fiets, en fietsend door de straten van Amsterdam gaan jullie zo samen de horizon tegemoet.

Lieve Mr Big en onze eigen mooie prinses dat jullie nog maar heel erg lang en gelukkig mogen blijven fietsen !!!

About Tania

tsilvamorin@hotmail.com'
Hoi hoi , Ik ben Tania, trotse moeder van twee kinderen en schrijfster van het boek "welkom in de wereld van mama". Ik geniet volop van mijn kinderen, mijn mooie grote man , mijn gouden draadjes , mijn lieve vrienden en familie.Lekker eten en droge witte wijn (prosecco mag ook ) ontbreken ook niet op mijn lijstje ; ). Ik heb een leven vol verhalen,gebeurtenissen, en avontuur waar ik nog heel lang mee zou willen leven.

Check Also

Wie wil er met me trouwen?

In 52 rake miniatuurtjes neemt Bert Staal zowel het huwelijksaanzoek als het verschijnsel contactadvertentie op …