Dutch Design Whiteboard [recensie]

dutch-desigh-whiteboard-recensie-copyright-trotse-moeders-1Witte, saaie en degelijke whiteboards… je ziet ze vaak op kantoor of misschien heb je er eentje in huis. Ze zijn ontzettend handig, maar waar hang je zo’n board op? Want het oog wil natuurlijk ook wat en ze zorgen niet bepaald voor een gezellige sfeer. Dat kan anders dacht Dutch Design Brand. Daarom lanceert het bedrijf een serie whiteboards met geweldige prints die je juist wilt laten zien. De nieuwe whiteboards zijn niet ‘white’ maar juist ‘colourful’ en geven net dat beetje extra sfeer in huis of op de werkvloer!

Recensie
Wat is dit leuk zeg: een whiteboard, gemaakt van (FSC gecertificeerd) karton en in een prima ontwerp van Dutch Design. Mijn dochter mocht kiezen uit één van de 4 ontwerpen en ze koos een kleurig whiteboard (moet je het dan niet ‘colorboard noemen?). Toen wist ze nog niet dat ze hem zelf mocht houden 😉

dutch-desigh-whiteboard-recensie-copyright-trotse-moeders-1

Ze was dan ook erg blij toen bleek dat dit Dutch Design Whiteboard voor haar was. Ze is iemand die soms heel stil wordt en dan veel in haar bolletje heeft. We gebruiken vaak een schrijfblok om alles wat in haar hoofd zit op te schrijven of te tekenen. Dan slaapt ze een stuk beter. En nu kan ze dat dus op dit whiteboard doen.

dutch-desigh-whiteboard-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Doordat het whiteboard van karton is, is het lekker licht en kan ze het makkelijk overal mee naar toe nemen. Er was al een whiteboard marker meegeleverd (en dat allemaal voor € 14,95) en het uitvegen ging ook perfect. Je kon niet zien waar geschreven was, zoals bij sommige kantoor-whiteboards. Heel leuk dus om te tekenen, op te schrijven wat je even kwijt wilt en -zoals mijn dochter deze week ook gedaan heeft- tafels te oefenen.

dutch-desigh-whiteboard-recensie-copyright-trotse-moeders-4 dutch-desigh-whiteboard-recensie-copyright-trotse-moeders-3

Uiteraard is dit ook een prima whiteboard voor in de keuken, in de gang, op kantoor of waar dan ook. Maar ik ben blij dat ik deze aan mijn dochter heb gegeven. Ze gebruikt hem echt dagelijks. Hij heeft een plekje bij haar bed, maar is daar eenvoudig af te halen en ook beneden of buiten te gebruiken. Nu, na enkele weken, ziet het Dutch Design whiteboard er nog steeds als nieuw uit. Ik ben er echt heel enthousiast over!

dutch-desigh-whiteboard-recensie-copyright-trotse-moeders-6

De diverse Dutch Design whiteboards kun je hier bekijken / bestellen >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Mijn grote reis om de wereld: Dieren [recensie]

Ontdek de wondere wereld van de dieren. Ver weg en heel dichtbij. Ga je mee …