Hasbro Play-Doh Dolle doh doh spel genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014

Trotse-moeders-Hasbro-Play-Doh-Dolle-doh-doh-spel-speelgoed-van-het-jaar-klei-spelHasbro Play-Doh Dolle doh doh spel is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdscategorie 4-5 jaar.

Uit het juryrapport:

Artikelomschrijving:
Een spannend en grappig spel voor kleuters. De oranje Doh-Doh draait rond en rond en zwaait met zijn armen. Maak balletjes van je eigen kleur Play-Doh, leg ze in je lanceerder en schiet jouw Play-Doh balletjes in het draaiende potje om te winnen. Inclusief 3 potjes Play-Doh. Vanaf 4 jaar. Voor 2 à 3 spelers. Dit spel is goed voor de oog-hand coördinatie van kleuters.Trotse-moeders-Hasbro-Play-Doh-Dolle-doh-doh-spel-speelgoed-van-het-jaar-2014

Het kan voorkomen dat het “mannetje” niet goed ronddraait. Draai in dat geval de middelste schroef aan de onderkant van het apparaat los, haal de schroef er uit, en plaats de schroef terug. Draai hem goed aan. Controleer ook of de andere schroeven goed zijn aangedraaid.

De mening van de jury:
Dit is een behendig actiespel dat goed is in al zijn eenvoud. Fun voor iedere leeftijd. Ook voor studenten! Zeer verslavend en heel veel lachen. Klei in actie.

Toelichting pedagoog:
Trotse-moeders-Hasbro-Play-Doh-Dolle-doh-doh-spel-speelgoed-van-het-jaar-kleiDit is een behendig actiespel dat goed is in al zijn eenvoud en van het kind oog-hand coördinatie vraagt. En ook het op tijd reageren. Er zal veel gelachen worden. “Klei in actie”, schreef de jury. Wel kind met klei in actie is ook een goede aanduiding.

Hasbro Play-Doh Dolle doh doh spel
Bestel dit spel met klei hier >>>>

genomineerd-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-klik-hier

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Big Brain Academy: Knappe Koppen voor Nintendo Switch [recensie]

Deze Trotse Moeder heeft nu een keer een game om helemaal zelf te spelen: Big …

Share
Share