Dubbel zwemplezier – tweelingzwemband [recensie]

duo zwemband dubbelgelukNet als veel andere gezinnen vinden wij het heerlijk om samen te gaan zwemmen. Even lekker plonsen in het water, elkaar nat maken en gek doen. Toen wij de allereerste keer met onze oudste en de tweeling weg wilden gaan zaten we wel een beetje te bedenken hoe we dat nu het beste aan konden pakken. Xavi was drie en had natuurlijk nog geen zwemdiploma en we waren maar met z’n tweeën om iedereen vast te houden. Daar moest vast iets voor bestaan en zodoende begon mijn zoektocht op internet.

Uiteindelijk kwam ik daar de gele zwemband tegen van Ann uit België. Ideaal deze zwemband want daar konden Yuna en Quint allebei tegelijkertijd in zitten en zo hadden wij toch even onze handjes vrij om Xavi goed in de gaten te houden! tweelingzwemband dubbelgeluk

De zwemband hebben we nog regelmatig meegenomen op verschillende uitjes en niet alleen onze eigen kinderen zaten er in, ook vriendjes en nichtjes vonden het heerlijk om even te dobberen in het dubbele bootje!

Het fijne van de band is dat er niet perse twee kinderen van dezelfde leeftijd of gewicht in hoeven te zitten, maar dat je kleintje er ook ook met een ouder broertje of zusje in kan. Vanaf ongeveer zes maanden is de band te gebruiken t/m ca 36 maanden, maar bij ons zit zelfs Xavi van vier jaar er af en toe ook nog wel eens in.dubbele zwemband dubbelgeluk

Bij opa en oma thuis is er beneden in het complex ook een zwembadje en natuurlijk had ik deze bij een bezoekje lekker meegenomen. Opa was met Xavi wat aan het ravotten, ze speelden dolfijntje en opa leerde hem van de ene kant naar de andere kant zwemmen. Ondertussen kon ik bij de kleintjes blijven die het te gek vonden om te zien wat hun grote broer allemaal aan het uithalen was. Vooral Quint spetterde er vrolijk op los, maakte vooral zichzelf en z’n zus erg nat en genoot.foto 2

Het fijne is, en dat is inderdaad heel cliché, als je kinderen genieten, geniet je als ouders ook volop mee!. Eigenlijk is dit dan ook weer de reden dat we net als vorig jaar met de tweelingwiegen, we besloten hebben om met zo’n mooi product waar je veel mensen blij mee kunt maken iets te gaan doen.

Vanaf nu zijn dus de tweelingzwembanden bij Dubbelgeluk te koop!!
Kijk dus snel op www.dubbelgeluk.com! Dubbelgeluk Tweelingzwemband

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …