GEZOCHT: aardige mensen

Eind juni zijn 4 (ex)daklozen, (ex)verslaafden, mensen die in armoede leven en/of psychische problemen hebben, undercover gegaan op zoek naar Aardige Amsterdammers. Gewapend met een verborgen camera zijn ze op jacht gegaan naar stadsgenoten die gewoon aardig voor ze waren.

Bekijk hier het undercover experiment en help De Regenboog Groep de aardige mensen uit het filmpje te vinden. Het filmpje zet echt aan tot denken. Want ben jij zelf eigenlijk wel zo aardig? Of je nou alleen over straat loopt of samen met je kinderen. Zeg eens eerlijk… Zou jij deze mensen helpen?

De Regenboog Groep is niet alleen op zoek naar de mensen in dit filmpje, maar naar veel meer Aardige Amsterdammers. Want alleen zij zijn geschikt om vrijwilliger te worden bij De Regenboog Groep. Ken of ben jij een Aardige Amsterdammer meld het! Bel 020-5317636 of ga naar aardigeamsterdammer.nl.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Zo kun je verantwoord een avondje wijnen met de meiden

Wijnen met de meiden? Zet een oppas in Wil je een avondje verantwoord wijnen met …

Share
Share