10.000 luchtballonnen

De eerste single van de nieuwe K3, Klaasje, Hanne en Marthe, is natuurlijk 10.000 luchtballonnen. Inmiddels al prima mee te zingen en een heerlijk, vrolijk K3-liedje. Hieronder de eerste officiële uitvoering van dit liedje, in de nieuwe regenboogjurkjes. Hanne, Marthe en Klaasje zingen 10.000 luchtballonnen na de bekendmaking van de jury dat zij de drie opvolgers zijn van Karen, Kristel en Josje:

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Ga dit weekend -gratis- naar Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 in Amsterdam

Wil jij er bij zijn op 4 en/of 5 mei 2019 in Amsterdam om het …