BATISTE Droogshampoo Strength & Shine – recensie

batiste-shampoo-trotse-moeders-copyrightHet dagelijks stylen van je haar kan ertoe leiden dat het haar er zwak, broos en futloos uitziet. Daarom ontwikkelde Batiste de Strength & Shine droogshampoo verrijkt met L-Arginine. Met een snelle spray over het haar wordt het ontvet, gerevitaliseerd, voelt het steviger en gezonder aan en bovenal geeft het ook nog extra glans! Daarnaast zorgt Batiste voor een heerlijk schoon en fris gevoel tussen de wasbeurten door. Zo krijgen vette haarwortels geen kans.

Recensie
Droogshampoo klinkt vooral als een oplossing om even niet je haar te hoeven wassen. Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar “even haren wassen” is bijna niet te doen wanneer je kinderen hebt, laat staan ook nog iets met crèmespoeling die in moet trekken zorgen voor glans….

En stylen? Los van dat ik er nooit handig in ben geweest, is daar al helemaal geen tijd meer voor. Ik vraag al jaren aan de kapper om vooral te zorgen dat ik na het haren-wassen mijn haar alleen maar aan de lucht hoef te laten drogen.

batista-droogshampoo-copyright-trotse-moedersDroogshampoo dus. Ik verwacht er van dat het me één dag extra geeft tussen wasbeurten door. Ik was mijn haar om de dag zodat het er nog een beetje gezellig uit ziet. Na twee dagen pak ik de bus met Batiste en spuit vooral wat op de bovenkant van mijn hoofd. Even inmasseren en alvast de douche aanzetten voor het geval het niet werkt (ik heb een lunchafspraak, zakelijk).

En echt waar, ik heb geen aandelen en geen belang erbij om te liegen, het werkt! Mijn haar ziet er uit alsof het gisteren pas gewassen was en ik hoef het dus vandaag niet meer te wassen! Het ruikt zelfs fris! Superoplossing voor een drukke Trotse Moeder!

Op de website van Batiste kun je de diverse varianten bekijken. Deze droogschampoos zijn te koop bij Kruidvat, Etos en Dirx.

Bekijk op bol.comLiever online kopen? Dat kan met een andere variant hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

#TijdVoorOns

Kinderen vinden het heerlijk om samen met hun ouders te spelen en het is ook …

Share
Share