De blauwe ballon, een klassieker

mick inkpenEen kleine jongen vindt de dag na zijn verjaardagsfeestje, met witte en rode ballonnen, een blauwe ballon in de tuin. Samen met zijn hond Kipper beleeft hij de gekste avonturen met deze wel heel speciale ballon…

Recensie
Als je het boek De blauwe ballon niet kent, dan mis je wat! Elk kind moet het genot krijgen van dit leuke verhaal en ook van die prachtige prenten. Het verhaal is heerlijk voor kinderen. Het kindje in het verhaal doet precies wat alle kinderen met deze blauwe ballon zullen doen. Behalve de herkenning, heeft het verhaal ook een groots avontuur waar kinderen over fantaseren. De blauwe ballon is een prachtige heruitgave met uitvouwpagina’s van een bekend klassieker. Dit kinderboek hoort in elke boekenkast in elk gezin thuis hoort.

prentenboekConclusie: een dikke 9,5!

De blauwe ballon – Mick Inkpen
Prentenboek, hardcover, 36 pagina’s, Zirkoon
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Mira Ahles

Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...