Bijzondere smaken fruit voor baby’s, van Ella’s Kitchen

Screenshot 2015-07-30 at 14.40.57Paul Lindley richtte in 2006 Ella’s Kitchen op met als doelstelling om kinderen (zoals zijn dochter Ella) op een leuke, spannende en speelse manier goede eetgewoontes aan te leren. Ella’s Kitchen gelooft dat kinderen, net als volwassenen, met al hun zintuigen eten. Ella’s Kitchen recepten hebben dan ook smaken en texturen die spannend zijn voor baby’s en peuters, felgekleurde verpakkingen om met kleine vingertjes in te knijpen en recepten met aparte namen om zoveel mogelijk plezier mee te maken tijdens het eten.

baby-fruithapjePruimen / mango’s (4+ maanden)
Het proeven van enkele vruchten of groenten is een belangrijke eerste stap in de ontwikkeling van gezonde eetgewoontes van je kleintje. Laat ze vooral zoveel mogelijk smaken ontdekken. Pruimen, pruimen en mango’s, mango’s zijn 100% biologisch en een handige en gezonde manier om nieuwe spannende smaken aan je kleintje te introduceren.

Deze twee verschillende knijpzakjes fruit heeft mijn tweeling uitgeprobeerd en ze vonden ze heerlijk. Voor baby’s die kennismaken met nieuwe smaken eens een keer iets anders dan banaan….

ella-kitschen-pruimen-copyright-trotse-moedersAloha baby (6+ maanden)
Ella’s Kitchens smoothies zijn een makkelijke en leuke manier om veel gezond fruit in je kleintje te stoppen. De The White One is nieuw – een heerlijke, 100% biologische en zuivelvrije smoothie met kokosmelk en ananas. In een handige en leuke knijpverpakking om voor het eerst jezelf proberen te voeren. Aloha!

Hier was ik zelf erg benieuwd naar. In de tijd dat mijn kinderen aan hun eerste fruithapje toe waren, zou ik zelf nooit gedacht hebben aan kokos! Deze smoothie smaakt echter lekker zoet, je proeft ook de banaan. In de nasmaak zit de kokos-smaak. Een leuke manier om kleintjes aan echt andere smaken te leren wennen!

Absoluut de moeite waard om deze smaken eens aan te bieden aan je kleintje. De hapjes zitten in een praktisch knijpzakje. Wanneer je kindje nog niet zelf uit de zakjes kan eten, kun je er steeds een beetje van op een lepel knijpen. Heeft je baby voldoende gegeten, is het zakje weer eenvoudig dicht te maken voor een volgende keer.

ella-kitchen-fruit-hapje-copyright-trotse-moeders

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Zo houd je zelfs de allerkleinste beestjes bij jouw kleintjes weg

Als jonge ouder wil je het beste voor je kleintje. Je schildert de kinderkamer met …