Littlest Pet Shop Dansende Dierenvriendjes

De diertjes van Littlest Petshop zijn al erg populair. Je kan ze los lopen (in blinde zakjes), in kleine verpakkingen (Petshop diertje met een accessoire) en als groots cadeau met meerdere Pet Shop diertjes, een huis, glijbaan en andere bouwwerken. Ze komen in allerlei soorten en vooral meisjes zijn er dol op. Nieuw zijn de Littlest Pet Shop Dansende Dierenvriendjes.

De Dansende Dierenvriendjes van Littlest Petshop (Hasbro) zijn per stuk verpakt. Er zijn zes verschillende dieren met elk hun eigen accessoire. Zo heeft de kleine inktvis haar sambaballen meegenomen om het juiste ritme aan te geven, draagt het kleine kuikentje een dansrokje en heeft de blauwe zeehond een funky zonnebril opgezet. Het wijst zich eigenlijk vanzelf. De batterijtjes zitten er al in, dus het is gewoon een kwestie van uit de verpakking halen, op de knop drukken (die zit aan de achterzijde) en swingen maar.

Elk dansend dierenvriendje heeft zijn eigen manier van dansen. Hierdoor leent ook dit product zich tot sparen en in samen spelen. De diertjes dansen vrij grappig. Zelf zou ik denken dat kinderen er snel op uitgekeken zijn. Niets is minder waar! Elke dag wordt hier het dansende dierenvriendje tevoorschijn getoverd. Hij beleeft namelijk allerlei feestjes en partijen samen met de andere “normale” Littlest Pet Shop dieren en wat andere gasten. Het is hier elke dag feest. Leuk om te zien dat zo’n klein speeltje zoveel voor elkaar krijgt.

Bekijk hier alle Littlest Petshop producten>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …

Share
Share