Voorstelling Mama!!!

Compagnie Petit opent het nieuwe jaar met de première van de vertelvoorstelling Mama!!!. Op zondag 15 januari vertellen Sesamstraatacteurs Lot Lohr en Renee Menschaar het verhaal van het uiltje dat al slapend uit zijn nest valt en op zoek gaat naar zijn mama. De voorstelling is gebaseerd op het prentenboek van het jaar 2012 Mama kwijt van Chris Haugton en is gemaakt ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen. 

Na een succesvolle eerste reeks in het afgelopen najaar gaat het Compagnietheater ook in 2012 door met Compagnie Petit: theaterochtenden voor de allerkleinste bezoekers. Elke eerste of tweede zondag van de maand is er voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en hun familie een voorstelling, een ontbijt of brunch en een atelier waar de kinderen creatief aan de slag kunnen.

Prijzen en aanvangstijden Mama!!!
Zondag 15 januari 2012:

voorstelling 1
9.30 uur: ontbijt
10.00 uur: voorstelling
10.30: atelier

voorstelling 2
10.30 uur: ontbijt
11.00 uur: voorstelling
11.30 uur: atelier

De kaartjes kosten voor kinderen €12,50  en voor volwassene €10,00.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Familievoorstelling De Pindakaasprins [verslag]

Op een grijze dag vol met regen en natte sneeuw gingen wij naar Tivoli/Vredenburg in …