Style me up – Tattoo Glitter

Met Style Me Up – Tattoo Glitter maak je snel en eenvoudig leuke tattoos van stickers. Mijn oudste dochter van 10 jaar zag het doosje en eigende het zich gelijk toe. Dat is nou eens typisch iets voor haar! Opwrijftattoos vinden onze beide meiden altijd al erg interessant. Maar ik vind ze zelf meestal zo vreselijk lelijk, dat ik niet enthousiast reageer als ze er weer eens eentje hebben en op willen doen. Oudste dochter kreeg eens tattoopennen. Ook heel leuk, maar nadat ze een keer de armen van haar zusje helemaal had volgetekend, was daar de lol ook snel van af. Nu dus glittertattoos om zelf te maken, en die zijn leuk!

De beschrijving hoe de tattoos te maken is heel duidelijk. Oudste dochter ging er zelf mee aan de slag en had geen hulp of ondersteuning nodig. Haar jonger zus van 6 jaar komt er prima uit met wat hulp van grote zus. Het maken van de tattoos is vlekkeloos verlopen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet eens weet hoe het werkt, zo zelfredzaam zijn ze en kunnen ze gelukkig ook zijn dankzij de goede beschrijving.

Het zijn leuke tattoos, in de vorm van hartjes, sterretjes en bloemetjes, maar bijvoorbeeld ook een dolfijntje en een lieveheersbeestje. Met de bijgeleverde glitterstiften kan je ze in kleuren en er zijn glinsterende steentjes om er op te plakken. De kleuren van de tattoos zijn heel stijlvol in donkerpaars, turkoois en zilver. Kleuren die goed bij elkaar passen én goed aansluiten bij de mode van dit moment. In mijn ogen wel goed dat er geen eindeloze verzameling kleuren is, dan weet je ook dat er geen kakelbont eindresultaat zal zijn. Sterker nog, het eindresultaat ziet er erg mooi uit, zowel gemaakt door de 6-jarige als door de 10-jarige. Het is wel grappig om te zien dat de oudste meer belangstelling heeft voor dit setje dan de jongste. De laatste vond het leuk om een keer uit te proberen, de oudste pakt het iedere keer weer terug om nog een tatoeage te maken.

De tattoos zijn plaktattoos en blijven verrassend goed zitten. Volgens mij is de plaklaag dusdanig goed, dat de tattoos de volgende dag ook weer gebruikt kunnen worden. Mijn dochters hebben ook geen geïrriteerde huid overgehouden aan de plaklaag, dus dat is ook positief. Al met al is Style me up glitter tattoos een erg leuk knutselsetje voor meiden van 5 jaar tot 12 jaar. Ze kunnen creatief bezig zijn en zichzelf versieren, iets wat heel veel meisjes over het algemeen toch erg leuk vinden. Alleen jammer dat de tattoos op een gegeven moment op zijn…

Bestel dit product hier>>


About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …