Dokter Prik [recensie]

Lijd jij aan Stinkvoetose of Jeukitis? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Maak je klaar om te genezen of genezen te worden door Dokter Prik! Ben jij dapper genoeg om je prik te ontvangen? Terwijl het virus van speler naar speler gaat, wordt de spanning groter en groter. Zorg dat jij het virus niet bij je draagt wanneer je bij Dokter Prik op bezoek komt!

Zorg dat jij degene bent die de prik uitdeelt om Dokter Prik te winnen! Dokter Prik: Lachen is het beste medicijn!

Bespreking
Yes, een nieuw spelletje om uit te proberen! De kinderen waren thuis al enorm enthousiast nadat ik het pakket had uitgepakt wat bij ons binnen was gekomen en op de tafel had uitgestald. Stuk voor stuk zijn ze hier gek op spelletjes doen en als er een keer iets nieuws is om te doen dan is dat natuurlijk extra leuk. We zijn er maar eens even goed voor gaan zitten aan de eettafel zodat ik de spelregels kon voorlezen.
De spuit die bij het spel hoort was uiteraard reuze interessant en er werd al flink gegniffeld. Quint wilde heel graag zelf een spuitje krijgen, maar Yuna en Xavi leek het juist het meest spannend om bij een ander in een lichaamsdeel te mogen spuiten.
Het spel is heel eenvoudig en dus snel uitgelegd. Met viruskaartjes, een dobbelsteen en een enorme grote spuit is het de bedoeling dat jij uiteindelijk niet het virus hebt en dus ook NIET een spuit krijgt.
Bij ons thuis zorgde het in ieder geval voor een hoop plezier en er werd met alle plezier op elkaar gespoten! Het spel duurt ook niet zo heel lang dus je kunt het ook makkelijk even tussendoor spelen of nog eventjes na het eten voordat ze naar bed gaan. Persoonlijk vond ik het een klein beetje tegenvallen, juist omdat het zo snel gaat, maar de kinderen vonden dit juist wel prettiger en waren heel enthousiast. Er werd mij dan ook duidelijk verteld om jullie allemaal te vertellen dat dit een echte aanrader is….dus bij deze 🙂
Nog op zoek naar andere leuke spellen van Identity Games, of wil je graag een recensie van een andere Trotse Moeder lezen, klik dan snel hier
Share

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021 – puzzel – Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist

Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist is Speelgoed van het …

Share
Share