PomPomPom: ‘meedoe concertje’ voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar

image003Zoals je in de video kunt zien, is het heerlijk om ook met hele kleine kinderen bezig te zijn met muziek. En dat hoeft niet alleen thuis met samen zingen, “klappen in de handjes” of een CD’tje, dat kan ook met een aantal andere (groot)ouders en kinderen gezamenlijk onder begeleiding van een enthousiaste musicus.

Ook deze week kan dat, om precies te zijn: MORGEN vrijdag 10 april om 10:00 en 11:00 uur met accordeoniste Julia Heuwekemeijer in Podium Mozaiek in Amsterdam. Ben je in de gelegenheid om dit mee te maken met je kindje(s)? Zeker gaan! Hieronder nog wat algemene informatie.

Muziek voor kleine kindjes
Na het succes van de eerste reeks is in Podium Mozaïek een volgende serie PomPomPom: muziek voor kleine kindjes van 1,5 tot 3 jaar samen met hun papa’s, mama’s, oma’s en opa’s.

Drie bijzondere musici gaan weer spelen en zingen voor en met de kinderen.
Benieuwd welke musici er komen? Hou de website van Oorkaan en Podium Mozaïek in de gaten!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Slaap! Voor dreumes en peuter

Slapen…. tja…. Wanneer je eenmaal een kindje hebt, is dit een van de dingen waarmee …

Share
Share