De beste muziek voor een orgasme [top 10]

Lijstjes…. we hebben er al een flink aantal gepubliceerd omdat ze zo leuk kunnen zijn. Maar deze heb ik nog niet eerder voorbij zien komen: de top 10 van beste nummers om op klaar te komen….

Vraag me alsjeblieft niet naar hoe Easytoys en Lovense dit getest hebben 😉 Ik kreeg de gegevens alleen maar doorgestuurd! Maar goed, eerst het beste nummer om op klaar te komen, en daaronder de volledige top 10. Veel plezier ermee 😉

Het ultieme nummer voor een orgasme: ‘I want love’ van Jessie J

Het brein in de juiste mood
Het meest favoriete nummer ‘I want love’ van Jessie J is volgens seksuoloog Eveline Stallaart een verrassende keuze: “Het nummer heeft niet de zwoelheid die je zou verwachten. Juist de opbouwende beat is wat bij dit nummer zo effectief werkt. Ook de positieve tekst kan helpen bij een gevoel van zelfvertrouwen, wat weer kan bijdragen aan de groeiende opwinding”, aldus Stallaart.

De EasyToys-ambassadrice raadt mensen aan vooral te experimenteren met muziek. “Muziek kan helpen in de stemming te komen op momenten dat dat wat moeilijker is. Bekijk welk nummer het beste werkt voor jou en zet die regelmatig op tijdens de seks. Je brein maakt vervolgens een positieve seksuele associatie met dit liedje waardoor je alleen al bij het horen ervan opgewonden kan raken.”

De volledige top 10 (met commentaar van degenen die het uitgeprobeerd hebben) :

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Top 10 van de populairste babynamen (jongens en meisjes) voor kinderen geboren in 2020

Altijd leuk: lijstjes…. zeker wanneer je nog op zoek bent naar inspiratie voor babynamen zijn …