Superhelden.nl 3

cover superhelden Superhelden.nl 3 is het superspannende derde deel van de trilogie Superhelden.nl van Marcel van Driel.

Mr. Oz stuurt Iris en Alex voor een levensgevaarlijke missie naar Colorado, waar ze een geheime satelliet moeten kapen. Volgens Alex wil hun mysterieuze leider hiermee een Derde Wereldoorlog voorkomen, maar haar broer Justin beweert dat Mr. Oz de wereld juist wil vernietigen. Wie moet Iris geloven: haar broer of de jongen op wie ze al tijden verliefd is? Wie van de twee moet ze stoppen om de wereld te redden? En wat gebeurt er met haar beste vriendin YunYun als ze Mr. Oz dwarsboomt?

In Superhelden.nl spelen kinderen van over de hele wereld het spel Superhelden.nl. De beste spelers mogen door naar geheime levels op het virtuele eiland Pala. Niemand weet dat dit eiland ook echt bestaat en dat de allerbeste spelers worden ontvoerd naar dit eiland om tot superspion opgeleid te worden.

Screenshot 2015-01-17 at 16.37.32   Screenshot 2015-01-17 at 16.38.04

Recensie
Oudste dochter van 12 houdt wel van spannende boeken en is begonnen in Superhelden.nl 3. Ze geeft aan dat ze het boek wel leuk vindt, maar ze loopt er tegenaan dat ze de eerste twee delen niet kent. Dit is immers het derde deel van een trilogie, waarin het verhaal doorloopt. Ze vertelde me dat het boek begint met twee pagina’s samenvatting van de eerste twee delen, maar zij vindt het niet voldoende, ze heeft nog wat vragen over het begin van het boek die (nog?) niet beantwoord zijn …

IMG_1299

Mijn dochter vindt Superhelden.nl 3 wel een spannend boek, maar niet zo spannend als de jeugdthrillers die ze de laatste tijd heeft gelezen. Screenshot 2015-01-17 at 16.36.54De Superhelden-trilogie is volgens auteur Marcel van Driel geschreven voor kinderen vanaf 11 jaar en zij leest ook al jeugdthrillers voor oudere kinderen (Young Adults)

Eerlijk gezegd wacht ik nog wel iets langer met dit boek aan mijn jongste dochter van 8 geven om te lezen, ik vind het nog wat te heftig voor haar. Het basis-gegeven van het boek, doet me namelijk erg denken aan De Hongerspelen. Die serie heb ik nooit uitgelezen, maar oudste is ook daar in bezig en die bevestigde mijn idee.

IMG_1300

Superhelden.nl is een boek, maar tegelijk ook een game, het spel uit het boek bestaat ook echt … Op deze site kan je het superhelden.nl-spel ook spelen. Ook kan je hier 33 bladzijden van het boek downloaden om te kijken wat je er van vindt.

Oudste is van mening dat het boek lekker en snel leest. Al mis je de eerste twee delen, je wordt er wel door gegrepen en je wilt doorlezen om te weten hoe het avontuur afloopt. Of ze de eerste twee delen op haar verlanglijstje gaat zetten, dat weet ik nog niet maar het zou me uiteindelijk niet verbazen.

Superhelden.nl 3 – Marcel van Driel
Bekijk op bol.comJeugdboek, hardcover, 272 pagina’s, Uitgeverij De Fontein
Bestel dit boek hier >>>>

Screenshot 2015-01-17 at 16.57.05

Superhelden.nl 2 – Marcel van Driel bestel je hier >>>>

Superhelden.nl 1 – Marcel van Driel bestel je hier >>>>

Screenshot 2015-01-17 at 16.56.21

Alvast in de sfeer komen? Kijk dan naar onderstaande trailer:

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

De Wolventemmer, Opgejaagd – jeugdboek Barbara Jurgens

Als wolventemmer is het Runa’s taak om de bedreigde wolven uit Italië naar een veilige …

Share
Share