Johnny English strikes again [review]

Momenteel draait in de bioscoop de nieuwe film over Johnny English, gespeeld door Rowan Atkinson (die bij het grote publiek bekend werd als Mr Bean). Vijftien jaar geleden kwam de eerste ‘Johnny English film’ uit en dat was zo’n succes dat er meerdere volgden. Johnny English strikes again is de meest recente en staat weer garant voor vele komische momenten, een verhaal met vaart en vele absurditeiten.

Het verhaal:
Door cybercrime heeft de Prime Minister van Groot-Brittanië een groot probleem.

De identiteit van alle geheim agenten is bekend. Johnny English moet dus teruggehaald worden (hij is nu leraar op een school).

Samen met Dough (prima rol van Ben Miller, die in de eerste Death in Paradise serie speelt) moet hij er achter komen wie de ‘boef’ is. Maar… er zit ook een Russische spionne achter hem aan. Los daarvan zijn er volop scènes waarbij in de bioscoopzaal hardop gelachen werd.

In ieder geval hebben mijn jongste zoon en ik een enorm leuke middag gehad. En binnenkort gaan we met het hele gezin nog een keer kijken, want dit soort ontspannen humor is leuk voor het hele gezin (kinderen moeten wel ondertitels kunnen lezen).

Hieronder nog de trailer en meer informatie:

Johnny English strikes again

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Geheim agent oma [recensie]

Max heeft twee oma’s. Eén oma is dol op haken en puzzels maken. De andere …