Fien en Milo aan zee

Fien en Milo zijn aan zee. Ze dragen een zonnepetje en smeren zich goed in met zonnee. Fien en Milo zwemmen in de zee en spelen in het zand. Heerlijk zo’n dagje aan zee.

Recensie
Fien en Milo aan zee
is een heerlijk kijk- en voorleesboekje over naar zee gaan. Fien en Milo hebben de grootste lol aan zee. Zo spelen ze in het zand en zwemmen in het water en tot slot eten ze nog een ijsje. Fien en Milo aan zee, is een prachtig en herkenbaar boekje voor peuters. Met vrolijke kleuren en illustraties. Mijn dochtertje van 2 jaar vind dit een heel leuk boekje. Vooral omdat ze gek is op zwemmen, spreekt dit boekje haar extra aan.

Voor de liefhebbers van Fien en Milo, is het misschien leuk om te weten, dat de schrijfster Pauline Oud, haar eigen site heeft. Hierop is o.a. te zien welke boeken eerder zijn verschenen van Fien en Milo. Zelf vind ik de boeken van Fien en Milo erg leuk om voor te lezen. Allen hebben vrolijke kleuren en prachtige illustraties, en sluiten naadloos aan bij de fantasie van peuters.

Fien en Milo aan zee – Pauline Oud
Prentenboek, hardcover, 12 pagina’s, Clavis

Bestel dit boek hier via Bol.com>>

lees meer:
Zomerzon
Keizer van Koos Meinderts

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share