Door dik en dun

Het zit Maddie niet mee: haar baas zet haar regelmatig live op de radio voor paal,
haar beeldschone moeder blijft maar hinten dat ze wat aan haar gewicht moet doen en haar kinderen generen zich voor haar na een rampzalige Moederloop op sportdag. Dan start haar baas een beautycampagne voor het personeel en wordt Maddie zonder pardon ingeschreven bij FatBusters, een afvalgroep. Vol tegenzin sleept ze zich naar de eerste afspraak, ervan overtuigd dat het een vernederende bedoening zal zijn.

Niets blijkt minder waar. Maddie vindt twee onverwachte bondgenoten: de cynische Lauren, die ondanks haar aversie tegen romantiek een datingsite runt, en Jess, een verlegen schoonheidsspecialiste die wil afvallen voor haar bruiloft. Samen pakken ze de obstakels in hun leven aan, met verrassend resultaat…

Recensie
Door dik en dun
is een heerlijk feelgood boek. Het leest ontzettend makkelijk weg en is echt zo’n lekker boek voor een druilerige middag op de bank of juist een heerlijk zonnige middag in een tuinstoel. Zorg dat je lekker zit en bereid je voor op een paar uur heerlijk meeleven met Maddie, Lauren en Jess. Dankzij de schrijfkunsten van Lucy Diamond heb je het gevoel alsof je van een klein afstandje meekijkt in de levens van de drie dames, die het allemaal op hun eigen manier niet makkelijk hebben. In dit boek draait het om vrouwelijke kracht. Maddie, Lauren en Jess groeien elk vanuit hun eigen beginpunt uit tot sterkere vrouwen en vallen daarbij ook nog eens ettelijke kilo’s af!

Door dik en dun – Lucy Diamond
Roman, paperback, 334 bladzijden, Van Holkema & Warendorf
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Tem je eetmonster
Wegdromen met Move it!
Dingen die fijn zijn

About Tineke

tineke@awendan.nl'
Ik ben Tineke (35), ben getrouwd met Richard (36) en mama van twee lange einden - Sander (9) en Ilse (bijna 8). Mijn werkdagen breng ik schrijvend en vertalend achter mijn computer door als zelfstandig schrijftrainer, tekstschrijver en vertaler. Buiten mijn werk om kom ik tijd te kort door gezellige dingen te doen met man en kinderen, te lezen, klarinet te spelen, me te verliezen in Facebook, Twitter en Pinterest en nog veel meer.

Check Also

Het licht is hier veel feller – Mareike Fallwickl

Maximilian Wenger, ooit gevierd bestsellerauteur, slijt zijn dagen onderuitgezakt op de bank van zijn kleine …