Jop helpt kinderen slapen

Kennen jullie de boeken van Esther Naalden al? Esther Naalden is een kinderboekenschrijfster en de oprichter van Heppi. Zij heeft nu een App ontwikkeld die heet ‘Jop gaat slapen‘. Het is een App die speciaal is gemaakt om kinderen tussen de 2 en 6 jaar op een goede manier spelende wijs allemaal gewoontes aan te brengen en er voor te zorgen de Jop op tijd naar bed zal gaan.

Het is de bedoeling dat de kinderen Jop de Giraf gaan helpen om hem een ritueel aan te leren, voordat hij naar bed gaat. Onderdelen hiervan zijn bijvoorbeeld zijn kamer op ruimen, zijn tanden te poetsen of hem in bad doen. Het is dus een  handig hulpmiddel voor ouders want je eigen kind kan gelijk meedoen en deze gewoontes aanleren.

Jop gaat slapen is de eerste Heppi App voor de Ipad, en is nu in het Engels en Nederlands verkrijgbaar. Deze kan je in de Appstore krijgen voor €1,59. Wat mij betreft: een aanrader!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Geniet van een heerlijke nachtrust om overdag energiek te zijn voor je kinderen

Voel je je als ouder de hele tijd moe? Dat is zo gek nog niet. …

Share
Share