Super Jan

Jan spaart alles van superman. Hij heeft zelfs een supermanpak. Wanneer hij op de avond voor zijn zevende verjaardag een vallende ster ziet, wenst hij dan ook dat hij net zo sterk en dapper wordt als superman. Op de ochtend van zijn verjaardag blaast hij de kaarsjes op zijn verjaardagstaart uit. Voor hij weet ziet de kamer eruit alsof er een tornado heeft plaatsgevonden.

Recensie
Een luisterboek met 2 cd’s voorgelezen door de plezierige stem van Jan Meng en Diewertje Blok.  Mijn kinderen hebben hier enorm van genoten.  Heerlijk languit luisterend naar het spannende verhaal. Het neigt een beetje naar de lange kant (ruim 1,5 uur) maar wel boeiend verteld. Het leuke is dat door de illustraties aan de binnenkant van de hoes men ook een gezicht heeft bij de personages. Er waren wel enkele passages waarbij het geluid aan de harde kant was maar dat stoorde mij meer dan de kinderen. Het voordeel is dat het een dusdanig leuk verhaal is dat je het ook meerder keren kunt afdraaien zonder dat het saai wordt en dat is nu voor de vakantie natuurlijk ideaal.

Super Jan wordt afgebeeld als een superman en dat is natuurlijk voor de kinderen vanaf 7 jaar helemaal geweldig.

Super Jan – Harmen van Straaten
Koop hier bij Bol.com>>>

Share

About Ingrid

tonnie.hospers@zonnet.nl'
Ik ben getrouwd met Tonnie en moeder van drie kinderen. Myrthe geboren in 2002, Stefan in 2004 en Patrick 2006. De jongste is verstandelijk gehandicapt wat zich uit in een ontwikkelingsachterstand van ruim een jaar tot anderhalf. Hij zit op speciaal onderwijs maar is een heerlijk spontaan, lief, ondernemend maar soms ook erg ondeugend jongetje. Het hebben van een kindje wat anders is dan gemiddeld heeft natuurlijk wel zijn invloed op het wel en wee in het gezin maar we proberen er allemaal zo normaal mogelijk ermee om te gaan. Ik ben supertrots op alle drie mijn kanjers. Myrthe en Stefan leren door Patrick rekening te houden met anderen die anders zijn/denken/doen. Ze zijn lief behulpzaam en zorgzaam en hebben een groot verantwoordelijkheids gevoel t.o.v. hun broertje. Naast het recesseren werk ik nog 2 dagen in het ziekenhuis als secretaresse en 1 avond per week in de thuiszorg als ziekenverzorgende. Naast het zorgen voor anderen vindt ik lezen helemaal top evenals dingen ondernemen met het gezin en heerlijk buiten zijn. Lezen is voor mij een heerlijk moment voor mezelf hetgeen ik dan ook probeer iedere dag te creëren al is het maar een half uurtje.

Check Also

Buffalo Bill en De Kleine Zeemeermin [luisterboek en leesboek]

Ik ben dol op luisterboeken en heb een heleboel Vlaamse luisterCD’s. De Nachtegaal (ook geschreven …

Share
Share