Eerste film van “de nieuwe” K3: K3 Love Cruise [trailer]

Over een paar weken is het zo ver: de eerste speelfilm van “de nieuwe K3”. Hanne, Marthe en Klaasje voor het eerst op het witte doek in een spannend en vrolijk avontuur: K3 Love Cruise.

Hieronder alvast een voorproefje met de trailer van de K3 film:

K3 gaat mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven. Maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis. En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengen onze 3 meisjes deze reis tot een goed einde? Dat zie je in de allereerste film van Klaasje, Hanne en Marthe: K3 Love Cruise, vanaf 13 december 2017 in de bioscoop!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share