Snoopy in je haar

Screenshot 2014-08-11 at 21.13.59Zenner heeft regelmatig nieuwe haar-producten. En dit keer hebben ze wel iets heel leuks bedacht: haar-accessoires in het thema ‘Snoopy’. En laat ik nou al vanaf mijn lagere-schooltijd helemaal weg zijn van dit schattige hondje, getekend door Charles M. Schultz!

Stripboekjes heb ik er van, een koffiemok (die al talloze verhuizingen heeft overleefd en nog steeds dienst doet, voor bewijs hiervoor, klik <hier> en kijk maar goed op de foto’s! Ik heb slaapshirts, pennen en mijn jongste is zijn honkbal-carrière zelfs in ‘team Snoopy’ begonnen.

Screenshot 2014-08-10 at 20.36.46

Helemaal leuk dus dat Zenner nu haarspeldjes heeft in Snoopy. En het slimme van deze collectie is, dat je geen Snoopy-fan hoeft te zijn om ze leuk te vinden. Mijn dochter vindt ze mooi omdat er roze bij zit en haar wat stoerdere vriendinnetje vindt vooral de combinatie van het felroze met zwart en wit geweldig. Een prima aanwinst dus bij onze verzameling speldjes en elastiekjes!

snoopy-strip

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Bellen blazen zonder vlekken

Regelmatig zie ik de volgende vraag voorbij komen van Trotse Moeders: “mijn kinderen hebben bellen …