Mini-filmpjes à la “Verschrikkelijke Ikke”

Screenshot 2014-12-03 at 14.34.18Hebben jouw kinderen (en jij) ook zo genoten van De Verschrikkelijke Ikke (deel 1 en deel 2)? Voor alle fans van Gru en de Minions is er nu ook een DVD met 6 mini-filmpjes waarin de bekende personages uit de originele films een rol spelen.

Het zijn maar korte filmpjes, maar ze zijn enorm leuk om naar te kijken en passen helemaal in dezelfde stijl (en humor) als de twee originale films. Vooral “Banana” een filmpje waarin uiteraard de Minions een grote rol spelen, is favoriet bij mijn jongens die dit filmpje meerdere keren achter elkaar willen zien. Mijn dochter gaat meer voor “Puppy”, een filmpje wat ik zelf ook erg grappig vind.

Screenshot 2014-12-03 at 14.33.59Doordat het maar korte films zijn, leent deze DVD zich uitstekend voor “nog even iets kijken voor we ergens heen gaan” of “even iets leuks kijken voordat we naar school moeten”.

Screenshot 2014-12-13 at 17.57.27En bij dit soort korte “opvulmomenten”, waarop de kinderen eigenlijk klaar zijn, schone kleren, tanden gepoetst etc en waarin je dat graag voor een kwartiertje zo houdt, kan een DVD als deze uitkomst bieden! Maar ook gewoon, ter vermaak, is dit een prima DVD.

De DVD Despicable Me, 6 hilarious mini-movies is te bestellen bij Zavvi.nl

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share