Mijn eerste zeedieren boek

Mijn eigen kinderen zijn altijd gefascineerd door aquaria, met name de grotere zee-aquaria kunnen rekenen op grote verwondering. Een zeedierenboek om meer te leren over de dieren die in de zee wonen, is dan ook zeer welkom! Laat je niet afleiden door “mijn eerste… boek”, het is geen boek voor baby’s en peuters maar echt voor kleuters en grotere kinderen.

Over Mijn eerste zeedierenboek
Het ideale boek voor mee naar het strand – of om daarvan te dromen. Mijn eerste vogelboek maakte van talloze kleuters al echte vogelaars. Met Mijn eerste zeedierenboek neemt Zoë Ingram je mee onder water om te laten zien wat een wonderlijke wezens zich daar ophouden. Van het kleurige koraal tot de reusachtige blauwe vinvis en van de zeeduivel tot de garnaal – in dit prachtige natuurboek leer je twintig zeedieren herkennen en kom je van alles te weten over wat ze eten, waar ze leven en meer verrassende feitjes. Binnen een mum van tijd ben je een zeedierenexpert!

Over Zoë Ingram
Zoë Ingram studeerde textielontwerp, maar ze tekent ook graag op papier of gebruikt verschillende technieken tegelijkertijd. Ze krijgt opdrachten van allerlei uitgeverijen, maar ook van Hallmark en Ikea. Zoë woont in Edinburgh, Schotland. www.zoeingram.com

Algemene informatie
Zoë Ingram | Mijn eerste zeedierenboek | oorspronkelijke titel: My First Book of Sea Creatures | vertaler: Jesse Goossens | formaat: 23 x 23 cm | gebonden, 48 pagina’s | prijs: € 14,99 | ISBN: 9789047712800 | leeftijd: 4+ | NUR: 223 | verschijningsdatum: 27 juli 2021 | Bekijk en bestel dit boek hier >>>>

Mijn eigen dochter vond het boek erg mooi en heeft er het volgende over geschreven:

Mijn eerste zeedieren boek is een informatief boek met elke 2 bladzijdes 1 dier

Bij elk dier zit een grappig weetje die ik zelf ook vaak niet wist, dus dat vind ik wel heel leuk.

En er zit  natuurlijk informatie over dat dier. 

Wat ook heel interessant en leuk is, is dat en een afmeting bij zit. Je leest de lengte en daarna zie je een verhouding. Bijv. bij de anemoon vis staat er een voelbal met de vis ernaast en dan kan je zien hoe groot het is. dat vind ik een leuke toevoeging.

Ik vind de tekeningen heel schattig en prachtig gemaakt.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Een bezoek aan SEA LIFE Oberhausen, net over de grens [verslag]

“Vroeger” gingen we regelmatig naar het Natuurcentrum in Ameland. Er is daar een enorm aquarium, …