Dribbels grote vakantiedoeboek

Bij het zien van dit boek was mijn zoon Jesse al gelijk helemaal enthousiast. Hij vindt Dribbel namelijk helemaal geweldig. En wie niet?! Het is een vrolijk en gek hondje die vaak leuke en herkenbare dingen mee maakt in zijn verhalen.

Jesse wilde dat ik gelijk ging voorlezen. Echter keek hij raar op toen er weinig tekst in zat. ‘Wat een gek boek mama’ was de reactie. Hij ging zelf ontdekken wat er moest gebeuren en dat had hij vaak door. Al snel werden de kleurpotloden erbij gepakt om in te gaan kleuren. Er zitten veel tel opdrachten in en dat vind Jesse nu helemaal geweldig. De antwoorden opschrijven doe ik voor hem. Midden in het boek komen we stickers tegen. Jesse is helemaal door het dolle, want wat is er leuker dan leuke stickers plakken in dit Dribbel boek?!

Het boek is afwisselend in opdrachten waardoor het uitdagend is en blijft prikkelen. Niet alle opdrachten kan mijn zoon nog maken, maar met zijn fantasie maakte hij er hele andere leuke opdrachten van. Of ik hielp bij de opdrachten. We zijn echt bijna een uur samen bezig geweest in dit boek. Echt een aanrader voor op een leuke vakantiedag!

Dribbels grote vakantie doeboek – Eric Hill
Doeboek met stickers, paperback, 63 pagina’s, Van Holkema & Warendorf
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Nora

l.ahles@almere-speciaal.nl'
Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

365 dingen om te doen met je kleinkind

365 dingen om te doen met je kleinkind is een doeboek voor opa’s en oma’s. …

Share
Share