C1000 X-Gogo on tour

Bij C1000 kun je deze weken de gewilde X-Gogo’s sparen. Om de actie nog meer onder de aandacht te brengen,is er de komende weken  een echte X-Gogo tour, die door heel Nederland reist. Een 2 uur durende show vol met demonstraties van X-treme sporten.  Tijdens deze show laten de dansers Lorenzo en Sigourney, skateboarder Nassim en BMX-er Roy van Kempen hun kunsten zien.

De show wordt afgewisseld met stunts, dans, filmpjes en muziek. Kinderen kunnen tijdens de show een echte X-gogo poster krijgen (waar alle gogo-poppetjes op vermeld staan) en op de achterkant van de poster staat een prachtige foto van één van de bekende sporters die meedoen aan de show. Aan het eind van de show delen de sporters handtekeningen uit en krijgt iedereen nog de kans om op de foto te gaan met de sporters. Wat misschien nog wel de leukste verrassing is; kinderen die met de sporters (gratis) op de foto gaan, krijgen niet alleen die foto mee naar huis, maar ook nog 2 gratis X-gogo’s.

De show is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook volwassenen zullen deze show erg leuk vinden. Tijdens de show worden mama’s of papa’s  uit het publiek gehaald die mee mogen werken aan de show. Wie weet ben jij wel degene die op de grond mag gaan liggen, zodat Roy van Kempen met zijn BMX over je heen kan springen…

Helaas heeft de C1000 geen lijst van wanneer en waar de shows zijn. Houd dus de C1000 bij jou in de buurt in de gaten om te zien of de X-gogo on Tour ook bij jouw C1000 komt.

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Sinterklaas en de dubbelganger

Als Sinterklaas in Nederland aankomt, is de kade leeg. Heeft hij zich vergist in de …