Letterfeest 2019 – maak kans op een leren-lezen prijzenpakket [winactie]

In deze periode wordt op veel scholen het Letterfeest gevierd. Hierbij wordt gevierd dat de kinderen uit groep 3 alle letters kennen.. Daarmee is een stevige basis gelegd voor lezen en daar mag natuurlijk bij worden stilgestaan.

Letterfeest vieren met Zwijsen
Uitgeverij Zwijsen biedt een heleboel mogelijkheden om het Letterfeest samen met je kind te vieren. En ook om verder te oefenen met letters en lezen, op een manier die past bij de manier die op school gebruikt wordt, en die nog leuk is ook!

We mogen drie prijzenpakketten weggeven met leuke en leerzame items, te weten:

  • Schrijfkaarten, met uitwisbare stift: om te oefenen met letters en woordjes schrijven
  • AVI Kwartet: verzamel de zinnen van De Gorgels
  • Woordenmaker: meer dan 200 woorden die kinderen spelenderwijs kunnen leggen

Schrijven en lezen
Met deze drie spellen kun je samen met je kind aan de slag en met de Maan, Roos, Vis schrijfkaarten en woordenmaker kan je kind ook zelfstandig spelen / leren. Ideaal voor in de vakanties en in de weekenden!

Wat moet je doen om kans te maken op het prijzenpakket?
Om kans te maken op één van de drie prijzenpakketten, met daarin het Gorgels AVI kwartet, de schrijfkaarten èn de woordenmaker, moet je samen met je kind aan de slag. Laat jouw kind ‘Trotse Moeders‘ schrijven, je mag het natuurlijk voordoen en maak een foto van deze door je kind geschreven tekst. Natuurlijk mag er ook bij getekend worden!

Winactie
Stuur de foto naar win@trotsemoeders.nl onder vermelding van Letterfeest 2019. Meedoen aan deze winactie is gratis en kan tot 22 februari 2019. Uit alle inzendingen worden drie winnaars gekozen die ieder een compleet prijzenpakket ontvangen. Zet je adresgegevens dus alvast in de mail! Veel plezier met het schrijven van de letters. Onze voorwaarden vind je <hier>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …