Prins William en Catherine (Kate) verwachten tweede kindje

Screenshot 2014-09-08 at 14.42.10Vandaag werd via de BBC bekend dat prins William en zijn vrouw een tweede kindje verwachten.

Omdat Catherine, de vrouw van prins William, tweede in lijn van de Britse troonopvolging, ook bij deze zwangerschap veel last heeft van (ochtend)misselijkheid, is het nieuws over deze zwangerschap opnieuw al eerder uitgelekt. Gelukkig kan Kate thuis behandeld worden en hoeft ze niet -zoals bij de eerste zwangerschap- in het ziekenhuis te worden opgenomen.

Prins William en trouwde met Kate (toen nog Middleton) in 2011.Ze hebben al een zoontje, prins George, die nu ruim een jaar is. De nieuwe baby wordt straks de vierde in de lijn van de Britse troonopvolging, na “opa Charles”, “papa William” en “grote broer George”.

doop-prins-george

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première van de film Downton Abbey [verslag]

Een uitnodiging met “You are cordially invited“, een High Tea, filmposters met “We’ve been expecting …

Share
Share