Playgro My First Butterfly

Mijn dochter is nu 5 maanden oud. Het leuke aan deze leeftijd vind ik dat ze nu echt van alles aan het ontdekken is. Al het leuke speelgoed wat al een tijdje op haar ligt te wachten, kan nu volop worden gebruikt. Ik ben dan ook benieuwd wat ze van deze My First Butterfly vindt. Het speeltje ziet er in ieder geval erg uitnodigend uit voor een baby. Zelfs ik word ook erg vrolijk van deze schattige vlinder.

Bovenaan zit een stevige plastic haak, zodat je het speeltje op kunt hangen aan bijvoorbeeld de wipstoel, kinderwagen of autostoeltje. Mijn dochter speelt graag terwijl ze op haar buik ligt, daarom leg ik deze speelgoed vlinder (ook wel Blossom butterfly activity friend genoemd) van Playgro in de box neer. Al snel rolt ze op haar buik en grijpt met haar handjes naar het speeltje. Vol interesse bekijkt ze de vlinder. Als eerste gaan de ringen, die onderaan dit speeltje zijn vastgemaakt, richting haar mond. Dat smaakt naar meer. Als ze de buitenste vleugels vast pakt, hoort ze een knisperend geluid. Ook leuk! Aan de achterkant van de binnenste vleugels zit een geribbeld stukje stof. Hmmmm niet heel interessant. Op 1 van de binnenste vleugels is een spiegeltje geplakt, dat is grappig. Wie lacht daar zo naar mij? Aan de ene kant van het lijfje zitten 3 lintjes en aan de andere kant 2 rondjes. Leuk! Daar passen de vingers doorheen. Op de kop van de vlinder zitten 2 groene voelsprieten van een gladde stof, ook die zijn fijn om in je mond te steken. En zo gaat er een half uur voorbij, terwijl mijn dochter zich heerlijk vermaakt met dit leuke speelgoed. Later deze week neem ik dit speeltje mee als ik bij een vriendin op bezoek ga.  Ze verwacht binnenkort haar eerste kindje en ook zij wordt erg blij bij het zien van deze vlinder. Ik weet dus meteen een leuk kraamcadeautje!

Dit speelgoed is zeker geslaagd. Mijn kindje heeft zich er prima mee vermaakt. Dit product ziet er mooi uit en voelt stevig aan. Misschien een beetje aan de dure kant, maar zeker een vergelijkbare verkoopprijs als soortgelijk speelgoed van andere merken. Als je kijkt naar het plezier dat een kind er mee heeft, is het dan ook zeker zijn geld waard. Twee kleine puntjes van kritiek: er hangt een kaartje aan waarop staat dat de vlinder een fluitend geluid maakt als je hem schud. Dit doet hij inderdaad, maar dit geluid is zo zacht dat je het bijna niet hoort. En ik vind het jammer dat dit speeltje niet in de wasmachine gewassen kan worden. Maar verder bevalt dit speeltje uitstekend!

Share

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

Vlindervrienden en het Grote Avontuur

Vlindervrienden en het Grote Avontuur is een Canadese animatiefilm die door Just Entertainment naar Nederland …

Share
Share