Cellularline Telefoonhouder Pilot Force houder op dashboard

Smartphone houders voor de auto: Cellularline heeft degelijke oplossingen met ‘Pilot Force’ en ‘Handy Force’

Ook als je auto is voorzien van de modernste navigatieapparatuur, telefoon en audio wil je toch vaak het scherm van je mobiele telefoon gewoon in het zicht op of bij het dashboard hebben. Dus bijna iedere autobezitter heeft wel behoefte aan een aparte smartphone houder in zijn auto. En dan begint voor de meeste de ellende pas goed want er zijn vele aanbiedingen van plastic houders voor weinig geld. Meestal met zuignappen en – verdorie – die laten natuurlijk net tijdens het rijden vaak los (want zuigmap is niet erg goed of dashboard te veel geribbeld of gebogen), of de telefoon is er alleen met veel gewurm goed in te krijgen en dan heb je je scherm al meerdere malen aangeraakt en moet dat weer worden hersteld. Kortom nuttig en noodzakelijk maar vaak ook een bron van ergernis.

Cellularline Mag4 Pilot Force verpakkingDus toen de vertegenwoordigers van het Italiaanse merk Cellularline aan trotsemoeders.nl vroeg of wij eens wilde kijken naar hun (magnetische) smartphone houders voor in de auto, was onze chagrijnige reactie: “.. alleen als je denkt dat hij op ons dashboard blijft staan!“.  Dat zouden ze, en ik kan niet anders zeggen dat ze woord hebben gehouden. Want de Cellularline smartphone houder “Pilot Force” zit in Onze Hyundai ix20 nu al zo’n maand op het dashboard met een zuigmap (en ons dashboard is hobbelig en wat gebogen) en is tijdens onze buitenlandse reizen in de vakantie gewoon blijven zitten! Bravo!

Maar de echte ontdekking van dit type apparaat is voor mij met name het gegeven dat de houder de telefoon met een sterke magneet (Mag4 noemt Cellularline dat). Bij de houder worden twee magneten met tweezijdig plakband geleverd. Deze magneet heb ik achter op mijn smartphone geplakt, hoesje er weer overheen, en hoef ik alleen de smartphone bij de houder te houdenb en hij klik stevig vast zonder verder gedoe aan de houder. Dat is werkelijk als je veel je smartphone in de auto gebruikt een uitvinding!

Cellularline Telefoonhouder Pilot Forcemagneet  Cellularline Mag4 Pilot Force zuignap houder Mag4 magnetisch   Cellularline Mag4 Pilot Force zuignap houder smartphone

Voor degene diegene die liever geen zuigmap op het dashboard of het raam van de auto wil hebben heeft Cellularline ook een handige en kleine zogenaamde luchtroosterhouder beschikbaar. Wij hebben de (metalen) versie getest, maar is is ook een magnetische variant. Het mooie van dit systeem is dat je met flexibele rubberen dop de houder tussen de lamellen van de luchtrooster steekt (of het goed blijft zitten hangt wel een beetje af van het soort rooster, maar in de autoś waarin wij het hebben gebruikt werkte het overigens feilloos) en dan de telefoon in (of met de magneet aan) de houder plaatst. Voordeel is dat je de houder in je tas kunt houden en in alle autoś waarin je reist het gemakkelijk kan ‘installeren’ en je geen (lelijke) lege houder op je dashboard hoet te laten staan. Ook hier met de metalen uitvoering van de houder een uiterst degelijk hulpmiddel.

Cellular handy force drive smartphone Cellular handy force drive luchtrooster

Cellularline is de Italiaanse fabrikant van allerlei audio en smartphone accessories voor alle grote smartphone producenten. De producten zijn degelijk en kwalitatief mooi gemaakt. Wat duurder maar zoals wij ook met de smartphone auto-houder hebben ervaren van een goede kwaliteit. De product-prijs verhouding is dus gewoon goed.

De Pilot Force houder is te bekijken en te bestellen bij Bol.com. De luchtrooster versie bij bol vind je hier (Cellular Handy Force), en de magnetische versie van Cellularline is bij bol.com ook te verkrijgen.

Cellularline Mag4 Pilot Force zuignaphouder Mag4 magnetisch smartphone

Share

About Dick Ahles

d.ahles@protonmail.com'
Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis Enkhuizen, en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.

Check Also

“Mag ik een iPhone?” Zo pak je dat aan

Kinderen komen steeds vroeger in aanraking met smartphones. Het is dan ook niet gek dat …

Share
Share