Nieuwe attractie in Avonturenpark Hellendoorn

Zaterdag 28 april 2012 opent Avonturenpark Hellendoorn Tarantula Magica. Heb je een sterke maag en hou je van snelheid? Dan is de Tarantula Magica echt iets voor jou! In de Tarantula Magica beleef je de meest opzwepende rit van je leven.

Tarantula Magica is de Mexicaanse Maya krijger. Stap in en dans met hem zijn rituele dans. Al spinnend kom je in zijn duizelingwekkende wereld terecht. Hou je goed vast en laat zijn krachten op je inwerken. Ben jij zo cool dat je na deze rit niet duizelig  bent?                                                                                                        

De attractie Tarantula Magica staat op de Evenementenweide van Avonturenpark Hellendoorn. De attractie is geschikt voor kinderen vanaf 1.20m (onder begeleiding). Kinderen langer dan 1.40m mogen zelfstandig in de Tarantula Magica.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan dit jaar naar Avonturenpark Hellendoorn.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Met 4 pubers naar Avonturenpark Hellendoorn [verslag]

“Gewoon” een dagje weg is al een tijd geleden. Doordat we ons aan de richtlijnen …

Share
Share