SuperTrash collectie gebaseerd op Disney’s Cinderella [recensie]

premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-jurk-supertrash-1De perfecte prinsessencollectie. Denk: lichtblauwe tullen jurken en rokken, roze jurken versierd met honderden bloemblaadjes en shirts versierd met teksten als “Has anyone seen my glass slipper” en Waiting for my Prince Charming”. Leuke extra: koop een item van de Cinderella Collection en krijg een gratis bioscoopkaartje voor de Cinderella film cadeau! (zolang de voorraad strekt).

SuperTrash-girls-tas-copyright-trotse-moedersRecensie
Wat een feest: een mooi tasje van SuperTrash met daarin de perfecte prinsessenjurk voor mijn dochter en als extraatje een echt SuperTrash armbandje met precies dezelfde kleur als de jurk er in verwerkt. Ik werd er helemaal blij van, maar de reactie van mijn dochter was waarschijnlijk zelfs in de ons omringende dorpen te horen…..

premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-armbandIk heb een echt “meisje-meisje” en hoewel de hele SuperTrash Cinderella collectie er enorm aantrekkelijk uitziet, hadden ze geen betere keuze kunnen maken voor mijn dochter. In de collectie zitten ook wat stoerdere items, maar deze jurk is echt gemaakt voor een prinsesje zoals mijn meiske. Alleen al de ontelbare bloemetjes op de rok: schitterend!premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-10

We kregen maat 140 en de jurk zit als gegoten. De kleding valt dus niet groter dan de maat aangeeft en dat is prettig want een jurkje als dit moet echt goed aanpassen. Het bovenlijfje sluit mooi en het rokje staat iets uit, wat nog meer ‘gilletjes’ bij mijn dochter oproept. Wat is dat toch, dat meisjes zo kunnen gillen….. Mijn zonen doen meestal hun oren uit voorzorg dicht wanneer er een recensie item binnenkomt voor mijn dochter 😉

Nu heb ik een extreem mooie dochter (zeg ik, als Trotse Moeder) en dit jurkje is ook echt extreem mooi, een perfecte match dus. Gelukkig hadden we nog “echte panty’s” van een eerdere recensie van een balletpakje, want de kleur roze (“pale pink”) is anders dan het zoete roze waar de helft van de kledingkast mee gevuld is.

premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-5

Toen diende de perfecte gelegenheid zich aan om dit jurkje “Dazzle” aan te doen: de première van de Disney film Cinderella <klik hier voor ons verslag van de première>. En ik kon mijn favoriete Issey Miyake rok weer eens aan. Lekker tuttelen samen, heerlijk!

SuperTrash-girls-rok-copyright-trotse-moeders SuperTrash-girls-jurk-copyright-trotse-moeders

Onderweg naar de sprookjesachtige locatie, passeerden we de koets van Assepoester waarin Olcay Gulsen zat. Bij het bekijken van de film Cinderella <klik hier voor de recensie> zat Olcay achter ons, kon ze meteen zien hoe mooi ‘haar’ jurk staat!

premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-koets  premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-zaal-2

Ook de andere kleding uit de Cinderella collectie was te zien bij de première, wat nog meer ‘gilletjes’ opleverde. Helaas raakten we wel het armbandje kwijt. Dit zat vast met een magneetsluiting en ging kennelijk op een gegeven moment los.Er is vast een ander prinsesje blij mee, maar mocht je een armbandje besluiten te kopen bij deze, of een andere jurk, ben dan voorzichtig met aan- en uittrekken van jassen! Overigens zat er in de goody-bag eenzelfde armbandje, dus de set is weer compleet.

premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-make-up premiere-disney-cinderella-copyright-trotse-moeders-jurk-supertrash

Dit is echt een jurk voor bijzondere gelegenheden. Ik heb nog nooit tegen mijn kinderen gezegd dat ze zich moesten omkleden wanneer ze buiten gingen spelen: een dag zonder vieze kleding betekent dat de kinderen zich niet hebben uitgeleefd in de tuin! Bij dit jurkje maak ik een uitzondering: dit is de enige die niet in de boomhut mag, maar gereserveerd blijft voor rustiger vermaak zodat hij mooi blijft en nog lang gedragen kan worden!

De SuperTrash Disney collectie is hier te bekijken en te bestellen >>>>

Screenshot 2015-03-29 at 09.43.26

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …