Maya de Bij – Willy moet verhuizen [DVD]

Maya DVD (2)Dag allemaal, ik ben Maya de Bij! Waar ik het meest van hou? Van vrijheid! Daarom woon ik ook in de wei en niet in een bijenkorf. Ik beleef de leukste avonturen met mijn vrienden: Shelby de slak, Max de worm… en Willy natuurlijk! Willy is superlui en een echte lekkerbek… Maar hij is mijn allerbeste vriend. Samen gaan we nu op avontuur! Ga je mee?

Recensie:
Een DVD die goed is voor een uur kijkplezier. Op Maya – Willy moet verhuizen staan maar liefst vijf afleveringen van Maya de bij. Hoewel ik vroeger ook keek naar Maya de bij, lijkt deze televisieprogramma dat te zien is bij Zappelin niets meer op hetgeen wij gewend waren. De verhaaltjes zijn nog steeds leuk en Maya heeft nog steeds hetzelfde ondernemende karakter, maar ze komt meer tot leven doordat ze nu in 3D op het beeld verschijnt. De beelden zijn flink opgepoetst, zodat het helemaal bij de tijd van nu past.

Op de DVD Maya: Willy moet verhuizen staan maar liefst vijf afleveringen.
Kinderen kunnen genieten van de volgende filmpjes:

  • maya3De moedige moeder
  • De droom van Shelby
  • De tuin van Maya
  • Willy moet verhuizen
  • De korfrock

Maya de bij DVD Willy moet verhuizenMijn dochter kijkt vooral op haar tablet de afleveringen van Maja de Bij. Met deze DVD komt daar direct verandering in, want natuurlijk moet deze meteen opgezet worden. Samen kijken we naar de leuke avonturen die Maya en haar vriendjes beleven. Heerlijk om van te genieten, voor jong en oud. Nog geen kennis gemaakt met de vernieuwde Maya de bij? Bekijk dan vooral het filmpje hierboven en maak (opnieuw) kennis met dit schattige bijtje.

Studio 100 grijpt deze DVD ook aan om nog even Kabouter Plop onder de aandacht te brengen. Als extraatje krijg je namelijk de clip van Kabouter Plop: Het ei te zien. Persoonlijk had ik dan liever een extraatje gezien van Maya (mijn dochter deelt overigens deze mening, want Plop is zó kinderachtig) maar peuters en kleuters zullen blij verrast zijn wanneer ze opeens ook Kabouter Plop te zien krijgen.

Bestel deze DVD hier >>>

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

4 manieren om je nieuwe stad te leren kennen

Verhuizen is altijd een grote gebeurtenis in je leven, vooral als dit naar een andere …

Share
Share