Flits en het Magische Huis uit op DVD en BluRay [recensie]

Screenshot 2014-04-14 at 09.45.34De animatiefilm “Flits en het Magische Huis” is een vrolijke, kleurrijke film met een spannend verhaal:
Flits, een achtergelaten jonge kat, komt tijdens een heftige storm terecht in een mysterieus huis dat bewoond wordt door de oude goochelaar Lawrence. Lawrence deelt zijn sprookjeswereld met een aantal huisdieren en speelgoedfiguren. Hij zorgt ervoor dat Flits zich snel thuis voelt, maar konijn Jack en muis Maggie smeden een plannetje om hem zo snel mogelijk weg te jagen.

Screenshot 2014-09-07 at 07.59.38Wanneer Lawrence plotseling in het ziekenhuis belandt, probeert zijn neef Daniel het huis stiekem te verkopen. Om dat te voorkomen smeden de bewoners een plan om het huis om te toveren tot een spookhuis, met Flits als hun geheime wapen!

Namens Trotse Moeders was Tanja al bij de feestelijke première van deze animatiefilm (klik <hier> voor haar verslag van de VIP-première) en nu kregen we de BluRay versie van deze film ter recensie.

Mijn kinderen hadden deze film nog niet gezien, dus op zaterdagavond, traditioneel ons “filmavondje” gingen we er eens lekker voor zitten. En we hebben genoten, met het hele gezin. Met name mijn zonen (7 en 10 jaar) hebben regelmatig hardop zitten schateren.

Screenshot 2014-09-07 at 08.00.42

Screenshot 2014-09-07 at 08.00.13Mijn dochter van 7 vond de film “leuk èn niet leuk” omdat ze wel medelijden had met het katje wat zo zielig zijn thuis verliest en dan in eerste instantie ook niet welkom is in het Magische Huis omdat de muis en het konijn die daar al lang wonen, geen indringer willen.

Toch werd door alle drie de kinderen vanmorgen al weer gevraagd wanneer we weer naar “Flits” gingen kijken. Fijn dus dat we hem op BluRay hebben!Screenshot 2014-09-07 at 07.59.58

De eerste keer is het – behalve leuk – ook raadzaam om mee te kijken met deze film. Er zitten wat “spannende” scenes in en met name het magische speelgoed wat zich tegen potentiële kopers van het huis verzet, kan er een beetje eng uitzien en dan is het goed om te kijken hoe dit overkomt bij jongere kinderen.

De DVD van Flits en het Magische huis bestel je hier >>>>
De Blu Ray van Flits en het Magische Huis bestel je hier >>>>

Hieronder kun je de trailer van Flits en het Magische huis bekijken:

T/m 23 oktober 2014 zijn er 3 exemplaren van de DVD van “Flits en het Magische Huis” te winnen bij Trotse Moeders, houd dus onze website goed in de gaten!

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

SCOOB! Een kwispelend avontuur

SCOOB! is het eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop. Deze animatiefilm is vanaf donderdag …