Praktische babyfoon

Deze leuke babyfoon maakt het mogelijk om zelfs zonder geluid te zien of je kindje wakker is of dat deze heerlijk licht te slapen. De babyfoon bestaat uit een unit voor op de kinderkamer bij het kind en een unit voor waar jij als ouder ook in het huis bent. Het speciale aan deze babyfoon is dat deze is voorzien van een blauwe display, waarop een gezichtje te zien is. Dit gezichtje laat zien of de baby slaapt, of wakker is/huilt. Handig als je bijvoorbeeld het geluid liever een keertje niet aan hebt. Dan kan je toch zien dat er iets aan de hand is.

Het grote voordeel van deze babyfoon is dat hij een bereik heeft van maar liefst 800 meter! Ideaal voor ons, want als ik ’s avonds nog even in ons naastgelegen kantoor ’s aan het werk ben, kan ik ook vanuit daar alles horen. En dat lukt zeker niet met menig andere babyfoon. Je bewegingsvrijheid is dus een stuk groter hiermee. Natuurlijk is het beter om in de buurt van je kind te blijven, maar als je even bij de buren bent, je achter in de tuin zit of een groot huis hebt, is dit echt een aanrader. En als je toch te ver gaat, en je dus buiten het bereik bent, merk je dat vanzelf. De babyfoon laat dan een geluidssignaal horen.

De ouderset van de babyfoon heeft een handige riemclip. Mocht je dus niet in 1 ruimte blijven, dan bevestig je hem heel handig aan bijvoorbeeld je riem. Heb je toch je handen vrij. Het enige nadeel aan deze babyfoon is dat hij alleen ontvangt. Je kan met deze babyfoon dus niet even iets “terug zeggen” of een muziekje laten spelen. Dan kan nog wel eens handig zijn, zeker als je dus helemaal aan de andere kant van het huis bent en het even duurt voordat je bij je baby of kind bent. Maar voor mij weegt dan niet op tegen het grote voordeel dat ik vanuit mijn werkruimte ook bereik heb.

Dit betreft de Beurer 95200 JBY86 Babyfoon. Deze babyfoon is o.a. hier te koop>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Smart Home in de babykamer? – Handige tips

Sta je op het punt om te beginnen met het inrichten van je babykamer? Overweeg …

Share
Share