De week van het luisterboek 2013

De Week van het Luisterboek bestaat sinds 2005 en wordt sinds 2012 georganiseerd door de Stichting CPNB. Dit jaar is deze week van 22 april t/m 28 april 2013. In deze periode is er net als men gewend is tijdens de Boekenweek een geschenk verkrijgbaar bij de boekwinkels bij de aanschaf van een luisterboek. Het Luistergeschenk!

Luisterboeken worden door steeds meer mensen ontdekt als ideale manier om te ontspannen en toch te lezen. Ook ouders zien steeds meer voordelen om ook eens een luisterboek op te zetten voor hun kinderen. Bij een lange autoreis bijvoorbeeld. Op vakantie, maar ook bijvoorbeeld thuis in de kamer van zijn of haar dochter om het kind even rustig te laten ontspannen. Natuurlijk kan een luisterboek ook een uitkomst zijn als je even geen tijd hebt om zelf voor te lezen. Zo komt je kind wel in aanraking met verhalen, betekenis van woorden en zinsopbouw. Onmisbaar, ook voor kinderen die zelf al kunnen lezen.

TrotseMoeders.nl zal tijdens De week van het luisterboek elke dag een luisterboek voor kinderen recenseren. De luisterboeken die we gaan recenseren zijn:

Bekijk hier alle luisterboeken>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Leuke nieuwe buren

De echte fans van Jane Fallon zeggen dat het een totaal ander boek is dat …