Kas viert Kerstmis

Kas en papa hebben een mooie dennenboom gekocht. De boom is heel zwaar. Voorzichtig schuifelen Kas en papa door de dikke sneeuw. Oeps, af en toe glijden ze een beetje uit.

Het is bijna Kerstmis! Kas helpt papa met het dragen van de grote kerstboom. Samen met mama versiert hij de boom met mooie lichtjes en schitterende sterren. En … er liggen cadeautjes onder de boom! Op kerstdag komen oma en opa op bezoek. Iedereen heeft zijn mooiste feestkleren aan, en opa vertelt Kas alles over het kerstverhaal. Kas en Flap houden van Kerstmis!

Recensie
Kas viert Kerstmis is een prachtig boek over kerst. In dit boek komt alles aan bod; de kerstboom kopen en natuurlijk de kerstboom versieren. Een kerstbal die kapot valt. Engeltjes en sterretjes knutselen voor in de kerstboom. Opa en oma die op visite komen en natuurlijk het kerstdiner. Kas vindt het allemaal even leuk om te doen en aan het eind van de dag valt Kas heerlijk in slaap.

Kas viert Kerstmis is een heerlijk voorleesboek over kerst. Het boek bevat prachtige kleurrijke illustraties. Daarnaast staan en nog een paar leuke extraatjes in het boek. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgelegd hoe je een kerstster of een kerstengel kunt maken. Kinderen zullen Kas viert Kerstmis een heel leuk boek vinden.

Kas viert Kerstmis – Pauline Oud
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Première eerste hulp bij Kerst

Met nog minder dan drie weken te gaan tot kerst is dit hét moment om …

Share
Share