Tekenfilm van Mariah Carey’s “All I Want For Christmas Is You” [trailer en informatie]

Wanneer de kleine Mariah (Yde) in de huisdierenzaak de schattige puppy Princess opmerkt, hoeft ze niet langer over een kerstgeschenk na te denken. Maar voor die kerstwens in vervulling kan gaan, moet ze eerst bewijzen dat ze geschikt is om voor een hondje te zorgen. Dus moet ze dogsitten op Jack, de sjofele hond van haar oom, en de grootste lastpak van de hele provincie. Jacks hilarische stunts dreigen de voorbereidingen voor een perfecte Kerst van Mariah en haar familie helemaal in het honderd te sturen. Zo wordt het niet echt de Kerst die ze zich had voorgesteld … maar een Kerst die haar stoutste verwachtingen overtreft!

Mariah Carey’s All I Want for Christmas is You is gebaseerd op het iconische kerstlied en het geliefde gelijknamige prentenboek. Met de muziek en vertelstem van Mariah zal deze film de komende jaren ongetwijfeld uitgroeien tot een absolute familieklassieker voor de feestdagen. De DVD van deze nieuwe tekenfilm is vanaf 22 november 2017 te koop.

Mariah Carey krijgt het gezelschap van een waanzinnig getalenteerde, dynamische en charmante stemmencast met onder andere Breanna Yde (School of Rock, The Haunted Hathaways) als de kleine Mariah; Henry Winkler (Happy Days, Royal Pains) als Opa Bill; Lacey Chabert (Mean Girls, Party of Five) als Mariahs moeder Penelope en Phil Morris (Smallville, Seinfeld) als Mariahs vader Bud. Andere rollen zijn weggelegd voor Laya Hayes (Doc McStuffins, Sister Code) als Mariahs vriendinnetje Vicky en Keiko Agena (Gilmore Girls, Transformers: Dark of the Moon) als Emiko, die bemiddelt bij de adoptie van huisdieren.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË …