Ecodrome nu of nooit!

Per 1 april 2012 stopt Gemeente Zwolle met de jaarlijkse subsidie van één miljoen euro aan Ecodrome. Zonder deze subsidie, kan Ecodrome niet meer rondkomen en is dus per 1 april a.s. failliet. Dit betekent dat Ecodrome per 1 april 2012 definitief haar deuren zal sluiten.

Dus wie nog naar Ecodrome wil, moet nu nog zijn kans grijpen. Ecodrome sluit niet zomaar haar deuren, maar sluit haar deuren op feestelijke wijze. Er zal op de dagen dat Ecodrome nog open is, van alles te doen zijn. Denk hierbij aan; roofvogel-demonstratie, kidsmiddagen, bouwen met botten, kriebel & griezel en dierverzorger voor 1 dag.

Wie helemaal gratis naar Ecodrome wil, kan dit doen op 31 maart 2012. Op deze dag krijgt iedereen gratis toegang tot Ecodrome. Houdt deze dag echter wel rekening met extra drukte in Ecodrome.

LET OP: Ecodrome is buiten de schoolvakanties, alleen op woensdag, zaterdag en zondag geopend!
Voor meer informatie over Ecodrome klik hier >>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Durf jij ook op expeditie?

Alle avonturiers opgelet! In Expeditie Ecodrome Zwolle wacht een dag vól ontdekkingen. Peddel maar ‘ns …

Share
Share