Tweede èn derde seizoen voor Unbreakable Kimmy Schmidt

unbreakable-kimmy-schmidt-netflix-trotse-moeders-3Stel je voor…. je verblijft 15 jaar in een ondergrondse bunker met een aantal andere vrouwen, omdat je denkt dat de wereld is vergaan. En dan, zomaar op een dag, worden jullie bevrijd en blijkt de wereld enorm veranderd!

Dit “overkwam” Kimmy Schmidt in de Netflix Original serie Unbreakable Kimmy Schmidt, waarin je kunt meemaken hoe Kimmy, gespeeld door Ellie Kemper, deze nieuwe, snelle wereld ervaart en hoe ze zich daarin ‘unbreakable‘ staande weet te houden.

Netflix heeft nu aangekondigd dat er een tweede èn een derde seizoen van deze populaire serie aankomt. Het tweede seizoen komt in z’n geheel beschikbaar op Netflix op 15 april 2016.

unbreakable-kimmy-schmidt-netflix-trotse-moeders-1De eerste serie werd geschreven voor NBC, maar toen deze Amerikaanse zender af zag van de aankoop van de serie, bemachtigde Netflix de rechten. De afleveringen van seizoen 1 duren allemaal 20 minuten. De volgende seizoenen worden door Netflix zelf geproduceerd en zullen 27 minuten gaan duren. Nèt iets langer genieten dus, maar kort genoeg voor een momentje ontspanning tussendoor (of voor een heleboel afleveringen achter elkaar!)

Waar in het eerste seizoen vooral genoten kon worden van de pure manier waarop Kimmy de wereld herontdekte en er een nieuwe plek in wist te bemachtigen, is er in het tweede seizoen meer ruimte voor het uitdiepen van de karakters van de verschillende personages in de serie. Ik kijk er in ieder geval naar uit om naar de nieuwe afleveringen te gaan kijken!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Dutch Comic Con met bekende internationale acteurs, Cosplay en veel, veel Comics

Moet je van stripverhalen houden om je te vermaken op de Dutch Comic Con? Nee, …

Share
Share