Dribbel houdt van boeken

Dribbel houdt van boeken.
Hij gaat met zijn mama en zijn vriendjes naar de bibliotheek.
Ze luisteren naar een verhaaltje en lenen heel veel boeken!

Recensie
Dribbel gaat met zijn mama naar de bibliotheek, want hij houdt van boeken. Ook zijn vriendjes zijn er. Juf konijn gaat dan een verhaaltje voorlezen, wat ze allemaal erg leuk vinden. Dribbel kan niet kiezen uit de boeken en neemt er veel mee naar huis. Daar gaat zijn papa het voorlezen.

Zoals alle boeken van Dribbel is dit ook een leuk boek. Dit boek stimuleert kinderen om ook naar de bibliotheek te gaan en zelf boeken uit te gaan zoeken. Het zijn korte zinnen, waardoor de kleine kinderen de aandacht er makkelijk bij kunnen houden. Maar ook voor kleuters is het een leuk boek.

De tekeningen zijn vrolijk en hebben allerlei verschillende kleuren.

Dribbel houdt van boeken – Eric Hill
Peuterboek / Kartonboek, hardcover, 12 pagina’s, Unieboek
Bestel dit boek hier via Bol.com>>


About Bianca

Check Also

Bij ons in het circus

Bij ons in het circus is een vrolijk prentenboek waarin peuters kennismaken met de wereld …