Dribbel houdt van boeken

Dribbel houdt van boeken.
Hij gaat met zijn mama en zijn vriendjes naar de bibliotheek.
Ze luisteren naar een verhaaltje en lenen heel veel boeken!

Recensie
Dribbel gaat met zijn mama naar de bibliotheek, want hij houdt van boeken. Ook zijn vriendjes zijn er. Juf konijn gaat dan een verhaaltje voorlezen, wat ze allemaal erg leuk vinden. Dribbel kan niet kiezen uit de boeken en neemt er veel mee naar huis. Daar gaat zijn papa het voorlezen.

Zoals alle boeken van Dribbel is dit ook een leuk boek. Dit boek stimuleert kinderen om ook naar de bibliotheek te gaan en zelf boeken uit te gaan zoeken. Het zijn korte zinnen, waardoor de kleine kinderen de aandacht er makkelijk bij kunnen houden. Maar ook voor kleuters is het een leuk boek.

De tekeningen zijn vrolijk en hebben allerlei verschillende kleuren.

Dribbel houdt van boeken – Eric Hill
Peuterboek / Kartonboek, hardcover, 12 pagina’s, Unieboek
Bestel dit boek hier via Bol.com>>


About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Slaap! Voor dreumes en peuter

Slapen…. tja…. Wanneer je eenmaal een kindje hebt, is dit een van de dingen waarmee …