Even voorstellen: Trotse Moeder Petra

Met Trots kan ik weer een nieuwe blogger/recensente in ons bloggers-team verwelkomen: Trotse Moeder Petra. Los van alle hobby’s en activiteiten is ze op de eerste plaats vooral (tijger)moeder.petra-voorstellen

Petra stelt zichzelf voor:
Hallo ik ben Petra (53), getrouwd en woon in Hilversum in het mooie Gooi. Ik ben Trotse Moeder van 4 kinderen: 3 adoptiekinderen, waarvan de jongste 19 jaar is en een biologisch eigen dochter van 9 jaar.

Ik ben al 27 jaar moeder en bij aankomst van mijn eerste zoon ook bewust gestopt met werken. heathcliffIk noemde mezelf vanaf die tijd gezinsmanager en kan met recht zeggen na 27 jaar dat dit helemaal geen gekke naam is voor een bewust gekozen functie als thuisblijfmoeder.

Naast mijn fulltime job als gezinsmanager heb ik veel hobby’s. Ik ben graag creatief bezig (o.a. haken en knutselen), lezen, fietsen, verzamelen van gedichten en mooie plaatjes met en zonder tekst. Ook ben ik graag bezig op de mijn laptop. Mijn grootste hobby is schilderen.

Ik heb een rooie ‘jeweetwelkater’ die luistert naar de naam Heathcliff, netjes aangelijnd buiten in de tuin zit met mooie dagen en zelfs mee op vakantie gaat, maar een echte rooie kater is, want hij is heel erg ondeugend, maakt deuren open en rent af en toe als een wilde door het huis, maar ’s avonds als ik op de bank zit komt hij heerlijk bij mij zitten en snort en knort alsof er een bos omgezaagd wordt.

goos-anna

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Even voorstellen: Trotse pleeg- & stief Moeder Bien

Onlangs kreeg ik een mail van een enthousiaste Trotse Moeder die graag over haar leven …