SES Glow in the Dark Klei

SES is al 40 jaar gericht op de creativiteit van kinderen. SES is continu bezig om de creativiteit van kinderen te stimuleren. SES ontwikkelt en produceert een volledig assortiment aan creatief speelgoed. Het assortiment van SES bestaat uit o.a uit verf, klei, gips gieten, strijkkralen, puzzels en spellen. Voor ieder wat wils dus. Zo is er ook de SES Klei Glow in the Dark.

Recensie
Bij het zien van deze klei vraag ik mij direct af of klei wel “Glow in the Dark” kan zijn. Hoogste tijd dus voor een test. Ik zet de klei in de kamer en doe alle lampen uit. Ik kijk en ik kijk, maar hoe goed ik mijn best ook doe… ik zie echt helemaal niks. Zelfs geen klein beetje licht wat van de klei af komt. Dan bedenk ik me dat de klei misschien eerst ‘opgeladen’ moet worden door licht. Dus ik zet de klei een half uur lang onder een felle lamp. Na dat half uur zet ik weer alle lampen uit en kijk of ik wat zie. Maar helaas, hier kan ik echt geen Glow in the Dark van maken…

Tja, valt dat even tegen. Heb ik hele hippe Glow in the Dark klei in huis, werkt het helemaal niet. Gelukkig is Glow in the Dark, niet het belangrijkste aspect in dit geval. Het is klei, dus de kinderen kunnen er gewoon heerlijk mee kleien. De klei is net zoals de andere klei van SES zacht en droogt niet snel uit. Na gebruik de klei natuurlijk dan wel in een goed gesloten pot bewaren. En ook al is het geen Glow in the Dark zitten er 3 heldere kleuren klei en een pot witte kleiin deze verpakking waarmee je heerlijk kan kleien. En daar gaat het de kinderen om. Gewoon kleien met leuke kleurtjes klei.

Wat voor mijzelf hoog scoort is dat de klei uit de (meeste) kleding gaat met wassen. En dat is nou iets waar ik blij van kan worden. Dan hoef ik ook niet zo op te letten dat ze eerst andere kleren aan moeten trekken, voordat ze gaan kleien.

Achteraf bleek dat alleen de witte klei “Glow in te Dark” zou zijn en de overige kleuren dus niet. Maar dat staat niet duidelijk op de verpakking. Dit heb ik achteraf op internet gelezen. Als ik dit product moet beoordelen op Glow in the Dark, dan is het een flop. Maar als ik de klei beoordeel op het kleien zelf, dan valt dit product zowel bij mij als bij mijn kinderen goed in de smaak. Mijn dochter en zoon vinden de heldere kleurtjes klei ook erg leuk om te zien. Dit zijn net weer andere kleuren dan de klei die je meestal kan kopen.

Bestel hier dit product>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

SES – Ik leer knippen [recensie]

Ik kon mijn geluk niet op toen ik zag dat ik met mijn zoontje het …

Share
Share