Rayman Legends [recensie]

Screenshot 2014-02-25 at 08.09.49Rayman Legends voor Wii U, Xbox 360, PS3, PS VITA, PC PlayStation 4 en Xbox One., is één van de best beoordeelde games van 2013, geprezen voor zijn originaliteit, de verbazingwekkende graphics en de vrolijke noot.

Recensie:

Screenshot 2014-02-25 at 08.02.35We kregen het spel Rayman Legends voor de WiiU ter recensie. Hoewel het qua actie veel springen en ‘vechten’ is, zoals zo veel van de games die er op de markt komen, is dit wel een enorm leuke versie van een platform game. De graphics zijn fantastisch.

De tekeningen zijn echt grappig, waardoor het spel niet agressief oogt, maar juist vrolijk en komisch. Ook de geluiden zijn vrolijk en de kinderen vermaken zich behalve met het spelen van het spel, ook met het kijken naar de filmpjes en het luisteren naar de grappige muziekjes.

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, waarschijnlijk vanwege het vechten en de af en toe enge monsters die verslagen moeten worden, ik denk dat jonge kinderen die gewend zijn aan spelletjes op de WiiU of andere spelconsoles het qua moeilijkheid ook aankunnen. Screenshot 2014-02-25 at 08.02.59Mijn tweeling van 7 weet het ene na het andere level vrij te spelen (terwijl ik met moeite door het eerste level kom…).

Wat het spel voor de WiiU extra aantrekkelijk maakt is dat je het met meerdere kinderen tegelijk kunt spelen. Je kunt dan op elkaar wachten en elkaar helpen bij de verschillende opdrachten in de diverse levels.

Het spel zit vol leuke extra’s, zoals krasloten waarmee je nieuwe wezentjes kunt winnen of nieuwe levels. Kortom: een heel grappig, afwisselend spel wat behalve leuk is om te spelen, ook fantastisch is om naar te kijken.

Je kunt Rayman Legends hier bestellen >>>>

Hieronder een kort filmpje om een indruk te krijgen van de verschillende levels in het spel:

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De Smurfen 2 – De Gevangene van de Groene Steen [recensie]

Verhalen van de Smurfen zijn dingen die al een hele lange tijd terug gaan voor …

Share
Share